| Gumitzza5 a întrebat:

Hey^-^. Am si eu o problema cu miciuna va rog help sad. Cand vorbesc cu cineva mereu imi vine sa mint si fac asta des, cand cunosc pe cineva dupa ce zic jumate de adevar mai bag niste minciuni gen "am o sora e mai mica""tata are 5 masini""am lvl maxim "x"joculaughing" si multeee altele.Va rog ajutati-ma, spuneti-mi cum sa fac sa scap de minciuna asta sau sfaturi, oricesad. Funditaa:*

Răspuns Câştigător
| Andra_8802 a răspuns:

Nu te poate ajuta nimeni, numai tu poti. Incearca sa iti stapanesti acest instinct. Tu esti propria ta stapana! Bafta!

7 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Consulta un psiholog happy

| NinelGuevara a răspuns:

Poate minti deoarece lucrurile acelea le ai dorithinking incearca sa fii cine esti! sa te accepti asa cum esti!

| WooppS a răspuns:

Buna...parerea mea e ca te agiti ft mult cand vorbesti si nu ai cum sa te bagi in discutie cand sunt mai multe persoane de fata.si eu mint des chiar des da nu chiar cazuri din astea. daca vrei sa scapi de asta incearca sa schimbi subiectu discutiei si sa sa deschizi unu nou. sau poti de exemplu sa povestesti de cand erai mai mic/a...sad asta e parerea mea si eu cu asta mai scap cateodata. sper ca te-am ajutat asa ca da-mi funditalaughing))

| Ambassaderåd a răspuns:

Fii mai la obiect si nu mai zi nimic.caci a devenit narav. si nu e a buna.

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Andra zice bine. nu te poate ajuta nimeni.doar tu.pur si simplu cand iti vine sa zici ceva nu zice.

| IcsD a răspuns:

Ciudaat nu stiu ce sa zic. Du`te la psiholog. Nu cumva ne-ai mintit si pe noi?

| Gumitzza5 explică:

Nu v-am mintit, ca asta era o problema de care chiar vreau sa scaphappy