anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!
am si eu o problema daca se poate numi asa
vacanta asta a fost cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o pana acum...
am fost la patinoar in fiecare zisi acolo...am vazut un baiat.foarte dragut.
mie mi se parea ca e timid...adica trecea tot timpul pe langa mine si dupa patinoar am fost intr-un local(nu dau nume) sa mancam ceva si acolo.nu mai gaseam mese libere.si din intamplare am trecut pe langa masa lor...nestiind ca ei sunt acolo.
El era cu inca 2 prieteni...si ni s-au "lovit" privirile...si el s-a oprit din mancat.
Ne-am uitat cateva secunde unul la altul si a fost.nu stiu. ceva magic.nu am simtit niciodata ceva asemanator... apoi eu am continuat sa caut o masa libera.
Acum cateva zile i-am gasit fara sa vreau hi5-ul.cred ca a fost noroc.de care bineinteles ca m-am bucurat nespus.
Si i-am trimis un PM.
I-am zis ceva in genul "hey.stiu ca nu ma cunosti dar cred ca te-am vazut zilele astea la patinoar si nu stiu sigur daca esti tu... sper sa nu te confund."
I-am scris ceva asemanator.
Dar nu mi-a raspuns.si ma gandeam sa ii dau comment pe pagina de profil. dar nu stiu. ce sa fac. daca o sa creada ca sunt cine stie ce fata din aia obsedata.Eu nu sunt asa.Imi este frica intr-un fel!
si nici nu stiu ce comment sa ii dau.off.nu stiu cum sa incep sa ii scriu.
sunt foarte indragostita de el si sta destul de aproape de mine.
v-am spus niciodata nu am mai simtit la fel.
El este intr-un fel "baiatul visurilor mele".
Eu nu am vorbit cu nimeni chestia asta.Nu am spus nimanui pana acum!
Decat voua, celor de pe TPU.
Si va rog sa ma scuzati daca va deranjeaza mesajul meu foarte lung.
Si sper sa imi raspundeti.
Daca nu, voi considera mesajul asta ca pe un jurnal.
Si nu stiu ce o sa fac in continuare!
Dar. oricum va multumesc mult.
Si va rog ajutati-ma!

EU

4 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Pai. spui ca l-ai intalnit la patinoar.cum de sti ca sta aproape de tine? In fine. poti sa ii lasi un comentariu in care sa ii spui cine esti si ca l-ai vazut odata la patinoar. daca el te tine minte atunci cred ca e cevalaughing. adica nu iti amintesti de oricine.si il intrebi daca iti lasa id-ul lui.sa vorbiti mai mult, sa va cunoasteti...:*

| Saori a răspuns:

Eu zic sa fii indrazneata. De ce sa stai tot timpul cu intrebarea "Da' daca?" in minte? nu stiu daca ai facut ceva deja, dar poate sunt mai multe in situatia tabig grin pana la urma. poate ca era [sau e] el baiatul visurilor tale, dar nu'i singurul din lume. bine.nu vreau sa-ti distrug viselestraight face big grin dar eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el. Bine, adica s-o iei asa.usor, si sa continui sa fii misterioasa, fara, deci, a parea disperata si a te da de gol. smug sper ca te'am ajutathappy dar. o intrebare.tu.de unde esti, daca nu te superi?:S sau.isi da seama?[in caz ca nimereste pe aici]laughing. oricum.:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai...
Stiu ca sta aproape de mine pentru ca am citit un comentariu la o poza in care cineva intreba unde sta...si asa am aflat...big grin
oricum merci pentru sfat :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey.
anonim...sunt din bucuresti...big grin
merci mult...