Nu conteaza ca nu esti iubit de nimeni, tu continua sa iubesti. Iubeste-te pe tine, desi stiu ca multi iti spun asta.Nu cauta sa te bazezi pe oameni pentru ca mereu te vor dezamagi.Bazeaza-te pe tine, pe capacitatea ta de a continua in cele mai grele situatii, pe felul tau de a fi... Emo sau nu toti suntem oameni si parintii tai uita asta.Nu e bine sa fi prea singuratica dar uneori e mai bine sa ai momente de singuratate in care sa fi doar tu cu tine
Ca să te simţi emo îţi trebuie astfel de haine? Pur şi simplu comportă-te cum îţi vine, sigur nu îţi vei face prea mulţi prieteni în acele haine...
Pur şi simplu încearcă să fii mai happy, să îţi găseşti prieteni şi să îţi dai seama că reprezinţi ceva cu adevăra
Trebuie sa ai o discutie serioasa cu parintii si sa te accepte asa cum vrei tu sa fii, eu nu gasesc ceva rau daca te-ai dat pe stilul emo, verisorul meu si el face parte din categoria asta, fiecare e liber sa faca ce vrea!
Imortant e sa fie ceea ce vrei u si nu alti!
Iar parintii nu o sa inteleaga acum daca ai genul ala de parinti comunisti sansele sa inteleaga sunt mici! Si stilul emo e super! lumea crede ca emo inseama sa te tai cu lama sa te aruncci de la etaj nu-i adv!