| Ellyyyyyy a întrebat:

Hey am și eu o problema. Fosta iubitului meu a aflat ca suntem împreuna și se comporta cam ciudat de când a aflat asta. Este geloasa? Îl vrea înapoi? Nu știu ce sa fac dar îmi vine sa o bat măr. Ce sa fac in privința asta? Este geloasa? Îl vrea înapoi? Va rog sa m-a ajutați sa nu îl pierd! Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Dar, de ce-ti pasa tie de ea?
Trebuie sa nu mai pleci urechea la ce spune, sau face o fosta prietena!

4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Daca va bateti pentru un baiat inseamna ca nu sunteti foarte inteligente si rationale, lasa-l pe el sa rezolve situatia fiindca este barbat, tu stai si vorbste cu el, daca el te vrea nu se va intoarce la aia, este posibil sa aci si tu ca osta lui cand el te va parasi si pe tine, deci te rog nu va bateti findca nu e frumos.

| darrio2007 a răspuns:

Ăsta este riscul relatiilor intre o fata si un baiat. Sunt „fosti" si „actuali". Si tu vei deveni o „fostă", la randul tau. Va trebui sa accepti această realitate.

| stefansfatuitorul a răspuns:

Sinucide-ti-va impreuna ca sa fiti impreuna mereu

| Adry05 a răspuns:

In ce fel se poarta ciudat? Probabil ca da, il vrea inapoi sau oricum e asa o chestie a fostelor pentru actuale, te uiti ciudat la tipa care e acum cu cineva cu care ai fost tu, mai ales daca au avut ceva mai serios si de durata.