| wegweiser a întrebat:

Hey.Am si eu o problema.La momentul actual toate prietenele mele au un iubit.In afara de mine.Pana de curand nu ma deranja chestia asta, fiindca ma simt destul de bine si singura, dar deja a devenit enervant.Nici macar nu mai am cu cine iesi pe afara fiindca ele ies numai cu iubitii lor si in grup cu totii. Logic ca eu nu sunt invitata ca nu am partener sad. ce ar trebui sa fac acum?sad

Răspuns Câştigător
| Miss Sintetic a răspuns:

Sa astepti sa gasesti un tip potrivit?! sau sa incerci sa socializezi cu alte persoane dispuse sa.si imparta timpul liber nu numai cu iubitii ci si cu prietenii. Daca " prietenele tale " uita de tine, nu. ti sunt prietene.

Nu ai tu o problema ci ele, ar trebui sa fie constiente ca atata timp cat se declara prietenele tale trebuie sa si faca ceva in sensul asta.Si ar putea incepe prin a nu te mai face sa te simti prost.

Discutati si stabiliti cand sa iesi doar voi fetele.Astfel nimeni nu e dat la o parte happy

4 răspunsuri:
| rixu` e fan UCV [:x] a răspuns:

Iesi la agatathee hee

| Cristiano_4083 a răspuns:

Te dezbraci in strada si-o sa vezi cati o sa vina la tine succeslaughing big grin

| andrutsy a răspuns:

Puoy.cautatsi un iubitwinking

sau. spnele prietenelor tale s mai staie si cu tine.pentru tongue sper ca te'am ajutat tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cit mai tirziu cu atit mai bine