| Mada_Mays_1994 a întrebat:

Hey, am si eu o problema; o3 in legatura cu intunericul... de la anumite intamplari care au avut loc in urma cu ceva ani am inceput sa am o fobie grozava =]] fata de intuneric. sunt constienta ca nu e real, si doar eu produc anumite zgomote in mintea mea. (noaptea ma pun in pat si incep sa nu mai aud nimic. doar niste zgomote care vin din ce in ce mai aproap de mine strigandu-ma pe nume. stiu ca eu sunt de vina, dar totusi ma sperii straight face pentru ca e ca si cum cineva vine la urechea mea si ma striga si e foarte aiurea:d, cred ca "mi-e frica " de ceea ce nu pot vedea... =]] o solutie ceva?

23 răspunsuri:
| HelpBoy a răspuns:

Totul e din mintea ta incearca sa nu te mai gandesti la ceva ce nu exista gandeste-te la ceva ce te linisteste si bucura poate

| PedoBarbie a răspuns:

Imaginaţie bogată. Consultă un psiholog, ceva.

| Mada_Mays_1994 explică (pentru PedoBarbie):

Uitasem sa mentionez '' acest material este um pamflet, trebuie tratata ca atare'' :]]; o3 greseala mea; x

| PedoBarbie a răspuns (pentru Mada_Mays_1994):

Adică nu e adevărat sau ce?

| Mada_Mays_1994 explică (pentru PedoBarbie):

Nu, voiam sa ma amuz; o3 :]]

| KatlynKim a răspuns:

Si mie imi era frica de intuneric pana acum doi ani cred. Nu ma duceam nici pana la bucatarie sa beau apa laughing Pana la urma m-am obisnuit. Imi tot spuneam in gand ''nu e nimeni, nu e nimeni'' laughing Si mi-a trecutbatting eyelashes Acum ma uit la filme horror, citesc povesti de groaza si nu patesc nimic smug Incearca sa nu te mai gandesti la vocile alea ca nu are cine sa fie la tine in casa laughing

| Mada_Mays_1994 explică (pentru KatlynKim):

E nu are cine..ba da...e o poveste scurta : am luat o cafea acum 5 zile cu niste fantome..si am fugit fara sa platesc si nah,, a trebuie sa spele ele vasele si au facut mare scandal..acum cred ca vor sa-mi fure cafeaua...broken heart crying

| KatlynKim a răspuns (pentru Mada_Mays_1994):

Omg.vor sa iti fure cafeaua? :o Ai grija, cu astea nu e de gluma.laughing

| Mada_Mays_1994 explică (pentru KatlynKim):

Stiuu! or sa ma omoare parintii crying, mi-e foarte frica...broken heart si e cafea de firma! smug

| PentruCaAutomobile a răspuns:

Totul e in capul tau! Capul tau= creierul tau. Tu iti controlezi creierul pentru ca e al tau! Daca crezi In Dumnezeu stii ca te iubeste si te apara.

| Lia_Emi_2000 a răspuns:

Tu crezi in DUMNEZEU? de fiecare data cand auzi vocea aceea gandeste-te ca ai un inger pazitor! mi-e cand imi este frica cant cantece religioase! laughing

| Mada_Mays_1994 explică (pentru Lia_Emi_2000):

Da cred in Dumnezeu =]], ar fi si asta o chestie, cand aud voci sa incep sa cant ca la biserica =]] mi-e ca vine mama cu tigaia sa-mi dea in cap, o sa creada ca's posedatalaughing

| Lia_Emi_2000 a răspuns (pentru Mada_Mays_1994):

laughing))) m-ai facut sa rad cu lacrimi!

| AktivShack a răspuns (pentru Lia_Emi_2000):

Hm,mai nou doar atat stiti? Sa radeti de problemele altora? Desi pentru tine este un subiect ridicol, spunand asta nu faci decat mai mult rau persoanei in cauza.

| Lia_Emi_2000 a răspuns (pentru AktivShack):

Fratele meu eu nu am ras de problema nimanui! daca nu stii ceea ce vb taci naibi, eu am ras de raspunsul care mi l-a dat ea Mada_Mays_1994 in rest nimic! o inteleg perfect si mie mi-a fost frica de intuneric... de fapt cand eram mica imi era frica de fantana pentru ca credeam CA TRAIESTE BABACLONTA! nu e nimic de ras in ceea ce priveste frica! daca nu stice vb TACI NU TE BAGA IN SEAMA CA MUSCA IN C***U VACI SCUZA-MA DE LIMBAJ DA DACA M-AI ENERVAT ASTA E SUPORTI CONSECINTELE! laughing ca dor tu te crezi ARISTOTEL... sad

laughing Ma bucur, si totusi la noapte cum dorm?laughing

:]]hai ca m-am mai linistit laughing la noapte o sa te visez =]] laughing;*

Vreau id-u tau laughing Acum! acum am scris si acum il vreau!laughing

| AktivShack a răspuns:

Buna.
Daca te uiti la filme horror, renunta la ele pentru o perioada de timp."sunt constienta ca nu e real", asta e un lucru bun.Ai spus ca aceasta frica a fost provocata de anumite intamplari.Incearca sa discuti cu cineva apropiat despre acele intamplari care 'te apasa' si care ti-au provocat aceasta frica.Roaga-te inainte de culcare, o sa te ajute.Toate cele bune.

| Mada_Mays_1994 explică (pentru AktivShack):

Nu ma va crede nimeni daca le spun despre acele intamplari, am spus cuiva si a inceput sa rada... e vb ca am vazut pe cineva seara ..langa mine uitandu-se atent. happy si punctul culminant?smug : acea persoana a murit. happy si la cimitir am vazut-o...

| AktivShack a răspuns (pentru Mada_Mays_1994):

Hm,nici parintii sa nu te creada, nici fratele? Si in al2-lea rand, de ce sa rada? Incearca sa te relaxezi.Scapa de acele ganduri, da-le uitarii. Poate o sa te ajute ca pentru cateva zile sa dormi cu o lumina de veghe.Multora nu le e frica de 'intuneric', pentru ca 'intunericul' este doar lipsa luminii, multora le e frica de ce se poate ascunde in intuneric, sau mai degraba de ce cred ei ca se ascunde in intuneric.Cand este intuneric, nevazand nimic, mintea isi creeaza ea propriile imagini.Din cauza ca tu ai avut acea intamplare, imaginile create nu sunt prea placute.Nu mai le da pasare si incearca totusi sa vorbesti cu cineva, parintii/fratele te vor asculta cu placere si asa te mai eliberezi si tu.Toate cele bune.

| BibiBiby a răspuns:

Esti handicapata.

| Mada_Mays_1994 explică (pentru BibiBiby):

Cauta in dex definitia cuvantului si il tastezi aici =]], esti de o inteligenta rara, ceva unic pe pamant, asa prostie? x_X ***