Poti sa-i spui cu frumosul ca nu este genul tau de baiat, ca tu esti indragostita deja de altcineva si ca el poate sa caute in alta parte! Dar ar trebui sa-i spui in asa fel incat sa nu-l jignesti si sa fie si definitiva treaba!
Pai poti sa ii zici:
du-te-n colo! lasa-ma in pace! ce dracu nu intelegi ca nu mai vreau sa stau cu tine?! esti un handicapat retardat! lasa-ma! sa imi zici daca a dat rezultate pe idul kittykatty17
Din cate stiu omoara-l cu indiferenta... fa-te ca nu-ti pasa si ai sa vezi ca daca el vede ca nu-i spui nimic ca si cum n-ar exista ai sa vezi ca nu se mai baga in seama cu tine:X
Eu zic sa ti-l faci amic, si sa-i spui direct ca nu poate fi nimic intre voi, fa-l sa inteleaga asta, si nu uita vorba dulce mult aduce... poate asa o sa scapi de el.
Pai...ai putea sa pui o prietena sa ii spuna ca nu ii placi sau te arati in fata lui impreuna cu un alt baiat pe care ii simpatizezi mai mult ca sa inteleaga ca nu are rost sa se mai tina dupa tine
Daca uh nu-i zici ca nu te plac.este orbit de uh probabil pentru ca nu antelege ignora-l sau daca ai un prieten fal sa anteleaga ca uh al placi pe altcineva