| adryyy a întrebat:

Hey! Am si eu o problema, sunt clasa a8-a, am 14 ani, si se tine dupa mine un coleg dar mie nu imi place de el si nu stiu cum sa ii spun ca deja ma enerveaza ca am incercat in mai multe moduri si tot nu reusesc sa scap de el...please helllpppp... fundita la care raspuns da rezultate.

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Poti sa-i spui cu frumosul ca nu este genul tau de baiat, ca tu esti indragostita deja de altcineva si ca el poate sa caute in alta parte! Dar ar trebui sa-i spui in asa fel incat sa nu-l jignesti si sa fie si definitiva treaba!

| Cristianne a răspuns:

Pai poti sa ii zici:
du-te-n colo! lasa-ma in pace! ce dracu nu intelegi ca nu mai vreau sa stau cu tine?! esti un handicapat retardat! lasa-ma!big grin sa imi zici daca a dat rezultate pe idul kittykatty17

| Căpșuuu a răspuns:

Din cate stiu omoara-l cu indiferenta... fa-te ca nu-ti pasa si ai sa vezi ca daca el vede ca nu-i spui nimic ca si cum n-ar exista ai sa vezi ca nu se mai baga in seama cu tine:X

| InSaNe a răspuns:

Eu zic sa ti-l faci amic, si sa-i spui direct ca nu poate fi nimic intre voi, fa-l sa inteleaga asta, si nu uita vorba dulce mult aduce... poate asa o sa scapi de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca nu puteti fi decat prieteni si ca nu are nici-un rost sa insiste, pentru ca nu rezolva nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideea e ca Adryyy e baiat laughing! Si faza e ca ai dreptate prefate cati place un alt baiat sau alta fata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noob adryylaughing

| crezyzuzu a răspuns:

Pai...ai putea sa pui o prietena sa ii spuna ca nu ii placi big grinsau te arati in fata lui impreuna cu un alt baiat pe care ii simpatizezi mai mult ca sa inteleaga ca nu are rost sa se mai tina dupa tinebig grin

| george_1641 a răspuns:

Daca uh nu-i zici ca nu te plac.este orbit de uh probabil pentru ca nu antelege ignora-l sau daca ai un prieten fal sa anteleaga ca uh al placi pe altcineva