Imi amintesc cu exactitate totul de parca s-ar fi intamplat ieri.Era 15 septembrie.Ploua infernal, rar vazusem o asemenea ploaie.De cand am pasit in liceu am stiut ca o sa numar zilele pana intr-a 12.Eu am fost si inca sunt foarte atasata de fostii mei colegii din generala, asa ca indiferent cat de beton ar fi fost liceul mie tot mi s-ar fi parut nasol. Tin minte discursul directorului si gramada aia de copii straini si sentimentul ala de dezamagire care m-a cuprins.Am stat putin am facut cunostinta cu noii colegi si m-am intors in generala.Pentru ca acolo e cu adevarat locul de care ma leaga atatea amintiri.Am crezut ca si la liceu o sa fie asa. Dar nu a fost.Aici nimic nu e nou. Dupa un an si ceva tot niste straini am ramas.Si nu e numai cazul meu.Asa suntem noi ca clasa.Nu suntem uniti desi avem un diriginte exceptional.Inca mai numar zilele pana intr-a 12
Intotdeauna ma gandeam la prima zi de liceu cu soare, cu multi elevi, profesori, zambete, etc. Nu a fost asa, a plouat cu galeata in ziua respectiva. Nu am prins festivitatea de inceput de an(sau nu s`a mai tinut din cauza ploii) si intr-un final am gasit sala in care urma sa invat. Am asteptat pe la usa ceva timp, apoi diriga a venit si ne-a bagat in clasa. Acolo ne-am intalnit si cu cei din generatia trecuta, acum erau viitori studenti pe la medicina, farmacie, automatica si asa mai departe. Elevi buni, in orice caz. ne-am cunoscut, m`am mirat putin de cum erau viitorii colegi. Imi amintesc ca aveam o tipa in clasa roscata si arata a rockerita inraita. Dupa vreo 2 luni mi-am dat seama ca era chiar de treaba. Acum ma inteleg bine cu ea. Una peste alta mi-am dat seama ca prima impresie nu e chiar cea mai corecta intotdeauna. Si ca liceul e destul de diferit de generala. Dar e si asta un stadiu prin care trebuie sa trecem.
Pai, asteptam cu sufletul la gura prima zi de liceu. :X e fost super, mi-am intalnit colegii dar nu mi-e placut ca am ajuns ultima si a ramas doar un loc in prima banca.
In rest, liceul e cel mai tare :X
Primele zile de liceu au fost un cosmar si nu prea s-au schimbat lucrurile de atunci.(despre liceu nu am nimic bun de zis, imi pare rau...)