| Steluska_Stely_1997 a întrebat:

Hey! Am stat cu un baiat o luna si 2 saptamani.Aseara ne-a dus gandul pe amandoi sa punem capat relatiei, din cauza ca nu comunicam.Eu nu voiam sa ma despart de el dar aveam eu o presimtire urata.In relatia aceasta nu ne-am spus macar odata un te iubesc poate pentru el este ceva stanjenitor acel te iubesc.Multa lume spune ca nu sta bine impreuna si ca suntem prosti ca ne-am despartit ca ne vom impaca.Am ramas prieteni. Ajutati-ma si pe mine cu orice sfat.Sa ma impac cu el? Sa nu mai sufar si sa nu mai fiu trista in fata lui? Ajutati-ma cu orice sfat. confused

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Un baiat care iubeste cu adevarat are un alt comportament.Este cel putin bizar sa nu-ti adreseze niciodata un "te iubesc" sau "iubita mea", "dragostea mea" etc. Ori este un introvertit ori ii este rusine sa se afiseze cu tine in cercul lui de cunostinte/prieteni. Incearca (daca vei reusi) sa discuti cu el si sa-ti spuna chiar el dar cu toata convingerea daca te considera o iubita, o prietena sau doar o simpla relatie de umplutura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fii trista in fata lui, trebuie sa fii sigura pe tine.
In multe relatii apare o astfel de "raceala" si in cele mai multe cazuri e buna si o pauza.
Daca el iti da semne ca ar vrea sa se impace cu tine iar tu inca il iubesti, fa-o!
Iar pe viitor comunica mai mult cu el si spune-i tot ce simti pentru el. Nu aveti niciu motiv sa fiti stanjeniti unul fata de celalalt, pana la urma sunteti iubit si iubita si chiestiile astea raman intre voi. Spune-i tu ca il iubesti, arata-i asta si pe viitor o va face si el. Bafta happy