Pentru slabit ar fi cel mai bine sa mergi la sala si asa vei "slabi frumos'' ca sa zic asa... daca nu ai putea bea ceai verde
pentru par: ai putea folosi ulei de ricin cu vitamina A, petrol sau niste tratamente care chiar au efect :
1 - Castravetii si smantana fac minuni :
Ingrediente:
-cateva lingurite de smantana;
-1 castravete mic;
-cateva lingurite de ulei de ricin (in functie de lungimea parului).
Se amesteca ingredintele cu un blender pana cand compozitia se omogenizeaza si se lasa in par circa 40 de minute. Masca se poate folosi de doua ori pe saptamana. Castravetii au un rol hidrantant, fixand apa in firul de par, in timp ce smantana intareste radacina
2 - Masca cu banane si lamaie:
Ai nevoie de :
-o banana
-o jumatate de cana de miere
-o lingurita ulei de masline
-cateva picaturi de suc de lamaie
Aplica amestecul pe parul ud, proaspat spalat si lasa-l sa actioneze in jur de 40 de minute. Clateste cu apa calduta in care ai adaugat putin suc de lamaie.
Masca ofera elasticitate parului si previne despicarea varfurilor.
Si ca sa nu ai matreata : pentru stralucire si matreata : Otetul de mere este ideal pentru a adauga stralucire parului. El trebuie folosit atunci cand te speli pe cap, la clatire. Si berea lasata putin descoperita, sa se "trezeasca", sau cafeaua rece, au acelasi efect.
pentru ten :
ca sa il ai curat, fara cosuri etc te dai seara si dimineata dupa ce te speli cu http://images.google.ro/......tp?/imgres [este foarte buna, crede-ma]
si ai putea sa iti cumperi o crema de la farmacie pe baza naturala pentru tenul tau [gras, uscat etc]
daca mai ai nevoie de ajutor poti sa imi lasi id tau intr-un mesaj si te ajut cu mare placere :)
a da si daca mai poti folsi zeama de la portocla eca masca [il aplici inainte de culcare si te speli dimineata]
Multumesc foarte mult dar nu pot alege decat un raspuns castigator! Multumesc din inima!
1.Pentru a slabi iti pot da niste sfaturi detaliate.Cauta-ma pe adresa de email ady. adelus 2.Pentru par iti recomand ca dupa ce te-ai spalat pe cap aplica un pahar de bere pa par.Nu clati. Mirosul va disparea singur.Sau mai e o varianta pune la fiert intr-un litru de apa 3 pumni de flori de musetel. Dupa ce apa a fiert, strecoara ceaiul adauga sucul de la o lamaie si lasa-l la racit.Clateste-ti parul cu el.
3.Pentru tenul luminos am 2 metode: 1.Fierbe un cartof mare, curata-l de coaja si zdrobeste-l ca la piure.Amesteca-l cu 1 galbenus de ou si 3 linguri de lapte cald. Aplica masca pe fata si las-o sa actioneze 20 minute. 2.Amesteca 1 lingura de zeama de lamaie cu 1 de miere si 2 linguri de iaurt si aplica pe fata.Lasa masca 10 minute sa apoi indeparteaz-o. Stiu masti si creme pentru tot ce vrei ti-am dat adresa mea de mess.
1 mananca mai rar, 2 cauta intr-o farmacie un sampon care te poate ajuta pentru par si ceva care te av ajuta si cu tenul
anonim_4396 întreabă: