| IoanaLovelyone a întrebat:

Hey, am un baiat nou la scoala,imi tot spune ce faci printeso,esti frumoasa steluta,Hey iubire.
Imi tot trimite in banca biletele de iubire.
El fiind in alta clasa.
Se uita intens la mine,ma priveste fix in ochi,cand ma uit la el incepe sa zambeasca.
Mereu isi aranzeaza parul in fata mea.
Se "impiedica" mereu de mine,ma tachineaza(Intr-un mod dragut),ma urmareste peste tot.
Odata s-a dus la baie si tentata i-am deschis telefonul si am vazut ca are poze cu mine,unele nici nu erau postate de mine,nu stiu cum avea unele poze,face pe irezistibilul,flirteaza cu toate fetele ca sa imi atraga putin atentia.
Face glume " proaste" pe seama mea.
Ma striga si dupa aia imi face cu ochiul, de multe ori.
Ma enerveaza uneori!
De exemplu:Un copil ia nota mica iar eu nu am luat.
Imi spune bravo Ioana ai luat nota mica.
Unul isi uita tema acasa.
Bravo Ioana nu ti-ai facut tema, etc!
Oare ma place?
Astept pareri, cum sa abordez si despre comportament
Va rog!

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu este normal sa umbli in telefonul lui. Vrea doar sa ti-o pună. Dar, se pare, ca si tu vrei la fel.

| IoanaLovelyone explică (pentru darrio2007):

E treaba mea, eram curioasa

| darrio2007 a răspuns (pentru IoanaLovelyone):

Treaba ta nu e normala.

| Andreeush a răspuns:

Întreabă-l pe el.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Marbea a răspuns:

Foarte dragut, asa e in scoala, sunt delicioase purtarile astea dar nu le pune la inima. La scoala preocuparea este sa inveti si nu sa te indragostesti, ii place de tine? foarte bine...dar tu de fapt ce vrei sa stii, daca sa-i raspunzi la avansuri? din postare imi dau seama ca esti la gimnaziu, nu la liceu asa ca mai amana, ai timp!
La varsta ta se formeaza gasti si nu cupluri, asa ca fii fata isteata si vei avea numai de castigat.

| IoanaLovelyone explică (pentru Marbea):

Sunt la liceu, e treaba mea ce fac

| Marbea a răspuns (pentru IoanaLovelyone):

Daca asa consideri tu ca la 17 ani, deci presupun ca esti in clasa a X-a, sa te intereseze mai mult baietii si noi sa incercam sa-ti deschidem ochii iar tu sa spui ca e treaba ta, asta e, ce putem noi face?