Sunt inmare de acord! Recunosc am pus si eu o data asa: "funda?" dar o data, pe urma mi s-a parut jenant sa cersesc si sa tot zic funda...pe urmaa sincer fara sa zic "funda?" si so dat de 2 ori imi multe:*
... sper sa ma iertati pentru "funda?" mea si sa ma alatur "campaniei"!
Si eu cred ca daca in intrebarea adresata nu ar mai trebui sa zica " funda celui care raspunde" sau "dau funda/fundoi/ fundita" nu ar mai fi un obicei din a spune "funda?"pentru ca eu asa mai luat si am sc "funda?' ca daca nu zici nu obtii cam asa cred unii
Eu cred ca lumea nu ar mai cersi atat de multe funde daca nu ar fi un pas inainte pentru obtinerea rangului de expert...sau nu sunt relevante?
Oricum, mai mult incepatorii aici fac asta...intra si ei pe site, vad un utilizator cu cont de un an jumate si 200 de funde, vor si ei.
Buna,sunt si eu de acord,adica la un moment dat vine timpul ca si el o sa aiba o problema,adica,eventual ce,toti trebuie sa ii cerem,pai, ajutorul e ajutor, si funda e doar un fel de multumire pentru raspuns.eu sincer m-am inscris acum 2-3 zile.si m-am inscris numai pentru ca sa ii ajut pe cei care au nevoie, si nu pentru funde si alte chestii, ma multumesc foarte mult doar ca cineva care are nevoie de ajutor.sa fie fericit
La fel cred si eu... mai la orice intrebare de pe acest site vezi acolo scris: FUnda? Fundita? Primesc Si eu Funda?
misauratcuviata întreabă: