| Als a întrebat:

Hey! Am un par oribil...Am decis sa apelez la voi! Parul meu este putin undulat si am suvite blonde este putin peste umeri si castaniu.Il indrept mereu cu placa (nu este o placa foarte buna) nu pot sa. l mentin drept! Ajutati.ma cu modele de cuafuri va roggggg! nu mai stiu ce sa. i fac

2 răspunsuri:
| emeris a răspuns:

Pentru inceput incearca sa postezi aceeasi intrebare doar o data, nu de 15. 000 de ori straight face

| allesia_8569 a răspuns:

Buna.
Eu zic sa renunti la placa.Si eu am parul ondulat si cu suvite.Mai bine spala-l regulat, foloseste baslam si incearca sa nu te piepteni, pentru ca parul ondulat se rupe foarte repede la pieptanat, baga-ti mana prin el si asaza-l cat de cat(cand este uscat )ii poti prinde o clama, etc.Curata-i varfurile deteliorate. Evita uscarea cu uscatorul de par pentru ca il usuci foarte rau si il arzi.
Foloseste un amestec de ulei de masline, muguri de pin, vitamina A inainte de baie cu 1 ora si o sa devina moale si se va aseza super.Eu asa fac si nu mai am probleme, pentru ca si eu aveam stresul "cum sa imi aranjez parul".