Deci, relatia oricum s-ar stica stai linistita.adica ma gandesc ca daca il refuzi, poate se supara, stii cum fac unii, iar daca sunteti impreuna si va certati tot se suparainsa, daca e intr-adevar "baiat de baiat" cum s-ar zice totul va decurge de minune oricum. Daca esti cu el si va certati la fel de ce nu? daca il placi Mai bine regreti ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut. si oricum ai da-o, rau cu rau, da' mai rau fara rau. Deci merita sa incerci! Asteptam sa vedem cum decurge relatia deci daca te hotarasti sa fii cu el Bafta maine:*
Sa accepti , daca iti place de el de ce sa fiti doar prieteni?
daca va certati , va puteti certa si asa
Buna stiu este o situatie foarte neplacuta.Eu zic sa vorbesti cu el dupa scoala si sa ii spui ca nu esti pregatita de o relatie, ca nu vrei sa strici o prietenie asa de buna si ca mai bine ramaneti prieteni. Sper ca te-am ajutat.
Pai candva tot trebuie sa te certi cu cineva...alege ce crezi u mai bine.
Eu cred ca ar trebui sa incerci sa vezi ce fel de baiat e.
Pai. daca merge stai cu el.
acum nu trebuie sa stai cu frica ca o sa va certati. daca va certati va impacati dupa aia. :d
Simplu. Nu risti nu castigi. Condimenteaza-ti viata si daca iti place tipu, n-ai nimic de pierdut.
Pai oricum el va fi incontinuare indragostit de tine si ( proabil ) o sa inceapa sa te evite. Eu cred ca ar trebui sa acceptii. Daca o sa spui nu o sa incepetii sa va certatii si mai rau, si gandeste-te ca poate baga strambe si la scoala, deoarece va fi suparat ca ai spus nu. Daca nu iti place de el atuncii explica-i, dar daca iti place macar putin ar trebui sa spui Da.
Totusi cred ca ar trebui sa faci ce simti ca este mai bine cu toate ca 5% din tine crede ca e gresit. Dureros, dar nu ai ce sa faci ...
Buna,
Depinde daca il cunosti destul de bine pe acest baiat si sti ce ii poate sufletul...Eu zic sa fii cu el, dar daca este genul de baiat care daca va despartiti o sa te injure mai bine ii vei spune ca veti ramane prieteni!
Alegerea este a sufletului tau!
Daca tii mult la el poti fi cu el dar ai grija pana in ce masura!
Sa nu treaca el la lucruri mai complicate!
Sper ca ti-a fost de ajutor
Merita sa incerci. Daca nu risti, nu castigi. Si acum nu e o relatie imortanta gen "mariaj". deci daca tu chiar crezi ca te palce, spune`i ca esti de acord.
Andrei67y5 întreabă: