| ChickSWhisper a întrebat:

Hey! Am vazut ca se pune accent pe "funda" asta asa ca dau chestia din >aia:
Ok, deci( am o problema cu deci...) din punctul meu de vedere viata mea privata se duce de rapa()_()
Un tip de pe strada pune doua matahale sa-mi ia id-ul, un tip( care este ceva de genul "bleaaax") ma place, ma place inca unul enervant din clasa ptc a observat ca sunt politicoasa cu toata lumea( isi incearca norocu')...
Am eu senzatia sau toti baietii care imi plac si sunt genul meu se ascund in tufisuri? Intrebarea este:
Este normal sa mi se intample asta ptc aud multe prietene/colege ca se plang din aceleasi motive( Citez: Nu ma place "X", dar ma place "Y" si este asaaa >enervaaant!-- imaginati-va o tipa care mesteca guma cu gura deschisa si care-si rasuceste o suvita de par pe degetbig grin)

2 răspunsuri:
| Buuff a răspuns:

Hei.baietii din ziua de azi sunt foarte porci (fara sup.nu toti )dar le plac foarte mult fetele finute.nu curvele acum sunt asa o scena de sex pentru ca am vrut sa incerc si pa. dupa aceea isi bat joc de ele.si probabil ca esti finuta si draguta toti sar pe tine (e ceva normal o sa se"ntample des in perioada adolescentei )pupici :*:*:*

| ChickSWhisper explică:

Scz pentru semnele de pct nu stiu de ce apar doar o parte din ele din moment ce am verificat de 3 ori si era totul bineoh go on
P.S.: Chiar dau Funda!

Întrebări similare