| Secret5 a întrebat:

Hey, as avea o problema! Sa incep cu inceputul, înainte am avut o "bff" dar ne-am certat din cauza lui iubitului ei! Am zis ok, acum am alta "bff" dar e ceva la ea de la un timp! Ea nu îl suportă pe iubitul meu, nu îl place deloc! Și când m-a sunat iubitul meu o data și vorbeam cu ea față în față a început să facă figuri! In sensul de să îl înjure și jignească in mod indirect! Pe mine mă deranjează chestiile astea, dar sunt prea buna sa ii spun ceva! Ea înainte nu avea figuri, acum a devenit o "figuranta" cu fițe! Vreun sfat?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate-l place si ea si asa se ascunde laughing Ori e geloasa pe tien ca tu ai iubit si ea nu.

| ℓαυяα a răspuns:

Poate e invidioasa ca tu ai iubit și ea e singura. dacă îți este prietena cu adevărat ar trebui sa te susțină sau sa îți explice de ce nu îl place pe iubitul tau (motive concrete, nu tampenii).

| Andreeush a răspuns:

Relația cu iubitul tău te privește doar pe tine, "bff" nu ar trebui să se bage.
Vorbește cu ea și stabiliți niște limite.

| Plato a răspuns:

"Acum am alta bff". laughing
Bff nu vine de la "best friends forever"? Ati pierdut foreverul pe drum? laughing Tare interesant, cea mai buna prietena e relativa iar eternitatea e efemeră la voi.

Cu bff nr.1 cum a fost? Ce avea prietenul ei? Nu e la fel ca acum doar cu roluri inversate?

| Jounin32155237784 a răspuns:

Ii doar geloasă pe tine las-o dracu in pace ca ii o țară daca face asta poate intenționează să iti si fure iubitu