| ShyKido a întrebat:

Hey. As dori sa aud niste pareri in legatura cu modul in care imi port parul. Am breton si e peste nivelul sprancenelor. consider ca imi sta bine, dar mi s-a mai spus ca e prea lung si ca baietilor nu le place. ^ ^ e destul de important pentru mine, si as vrea sa aud ce pareri aveti. ( Imi sta bine si cu bretonul intr-o parte, dar ma tem ca multora nu le va placea, mai ales fiind obisnuiti cu mine cu breton. fundita unui raspuns care imi place, m-a inspirat sau ajutat in viata sociala. big grin. thx.

Răspuns Câştigător
| Amaryllis a răspuns:

Hmm...sincer, dacă ţie îţi place, lasă-l aşa. Un băiat cu bun simţ te va plăcea pentru ce eşti, şi nu cred că o să îi stea în drum un breton. Dacă toată-toată lumea îţi zice că nu îţi stă bine, eu zic să te mai gândeşti, dar dacă zic 2-3 lasă-i.

2 răspunsuri:
| IonelaNela97 a răspuns:

Buna,daca tu nu vrei sa te schimbi nu o face deoarece parerea ta despre tine conteaza si daca iti place tie,altii zic ca nu arati bine si din ura fata de tine asa e lumea mai geloasa dar daca chiar vrei sa iti schimb frizura lasati bretonu la marimea parului adica ft lung si prindel intr-o parte (va sta ft bine),poti sa incepi sa il prinzi si acum intr-o parte dar bretonu lung e foarte frumos dupa parerea mea si nu merita tuns, il poti prinde in multe moduri, Eu nu te pot influenta sa iei o decizie si nimeni nu poate deoarece e vorba de corpul tau si tu decizi! dar eu zic sa fie cat mai lungbig grin

| laptic a răspuns:

Mie mi se pare Ok. Nu conteaza ce cred altii.