Wish you were here, When you're gone, Vara trecuta imi spuneai ca sunt valul ce il asteptai, Beautiful liar, Que hiciste, Nu mai vreau iubire cu-mprumut, asa am tot avut, Ai fost doar un inger rau mintinda ca ma iubeai, Nimeni n-o sa iti explice ce e dragostea, asta singur intr-o zi de vara o vei afla, Scapa-ma de ea, de inima mea, Pleaca, maine o sa-mi treaca. Bafta!
Http://statusuri.net/statusuri-de-suparare/
http://www.dulceata.net/statusuri-triste/
1. Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…
2. Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta, crezand ca eu inca te astept..vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea, insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu, dar va fi prea tarziu…
3. Singura, fata in fata cu noptile si cuvintele…
4. Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…
5. Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart…
6. Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat….
7. Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE…
8. Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!
9. Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
10. Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC?
*I can forgive/ but I can’t forget/ I hope you know/ You’ve lost my respect…
Te gandesti mereu la el, esti cu telefonul in mana.A trecut inca o luna si el tot nu mai suna...
Ma pierd in intuneric, in jur totul e pustiu.As vrea sa iubesc, dar parca nu mai stiu.
Numai eu stiu ce-am indurat, numai eu stiu cat am vrut sa tip si a trebuit sa tac.
Tie îti place când ploua, dar nu observi ca ploua acum cu lacrimi peste tine, când îi rupi inima-n doua.
E păcat când se renunţă atât de uşor la tine.
Minciuni, promisiuni cu grămada, m-am resemnat. Credeam că s-a terminat, toţi m-au refuzat.
Dacă nu te caută, înseamnă că nu-ţi simte lipsa!
As fi renuntat la tot pentru tine! Tu ai renuntat la tot, dar si la mine.
Cuvantul te iubesc iesea din gura ta de plictiseala sau cand iti doreai ceva. Nu m-ai iubit in viata ta, ti-ai batut joc de iubirea mea
Şi plâng, plâng de dor. Plâng că numai eşti lângă mine să-ţi spun tot ce simt, plâng că numai eşti al meu
Mi-am ascultat inima şi nu a fost bine! Dar ea săraca, a pus suflet pentru tine.
Privesc fotografiile cu noi doi şi mă întreb "de ce? de ce m-ai părăsit când te iubeam mai mult ca orice?"
De ce dureaza atat de mult sa o iau de la-nceput? Crede-ma imi este greu parca nu sunt eu.
Viata nu e asa buna, problemele se aduna, tot mai greu in fiecare luna.
Cand sterg un mesaj parca, ceva plange in mine, ca de cate ori il citeam, imi aducea aminte de tine.
Pentru prima data era îndragostita, nu mai iubise, trecea bariere. Nu stia ca nu exista dragoste fara durere.
Sper sa iti fie de folos!
CataNH întreabă: