Cred ca esti cam mica pentru o relatie. Mai asteapta sa cresti, pana atunci bucura-te de copilarie. O relatie implica multe lucruri, pe care tu le vei afla mai incolo. Si daca totusi hotarasti sa ai o relatie, familia trebuie sa stie de acest lucru. Doar nu ai dori ca baiatul respectiv sa te raneasca nu? Ai putea sa stai de vorba cu baieti de varsta ta, insa nu incerca sa fii cu cei mai mari pana vei mai creste.
La 12 ani, nu o poti numi ''relatie'' cel putin eu nu pot, si am 14. e o joaca, fluturasi, ramai cu sentimente dar o sa treaca. Dragoste poate sa fie la orice varsta, trebuie sa stii insa ca relatia aceea nu va dura la nesfarsit,si nu se stie cum vei reactiona cand se va termina, sau ce se va intampla in timpul acestei relatii, tu poti sa fii iubitoare,fidela etc dar daca nu alegi baiatul potrivit, si el te inseala sau o ia ca pe o joaca, tu vei fii cea ranita,trebuie sa stii cand si cum sa-ti arati sentimentele in fata unui baiat, mai ales in ziua de azi. Baiatul ar putea sa fie de varsta cu tine, nu trebuie sa fie cu mult mai ''batran'' decat tine pentru. ca dupa aceea nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda, cu maxim 1-2 ani decat tine, acum na, tu alegi cati ani are,cum arata si alte asecte, in legatura cu parintii,de ce nu vrei sa le spui? nu cred ca iti vor taia gatul daca iesi si tu la un suc cu un baiat. incearca sa nu te feresti de parintii,mai ales de mama ta,stie si ea prin ce treci, a fost si ea la varsta ta, de aceea ar trebui sa discuti cu ea despre asta, sa-i spui ca ar vrea si tu un prieten, sa iesiti impreuna, daca prietenii tai vor stii cine stie cand si cum se scapa unul dintre ei si vor afla parintii tai, vor fi destul de dezamagiti ca n-ai avut incredere in ei, parerea mea. daca nu vrei sa le spui nu o face, dar cu timpul tu vei fii tot mai secretoasa fata de ei. ai grija cum il alegi, trebuie sa fie special;>!
Esti cam mica pentru o relatie lasa mai bine joaca-te cu papusile in continuare. Nu te supara dar ai abia 12 ani. La varsta asta dormi cu papusica. Mai ai destul timp ca nu vor pleca nicaieri baietii. La 12 ani nici nu poti sa spui ca ai o relatie . Este doar o joaca de copii. O relatie insamna mai mult decat tinutu de maini. :*.
Eu nu prea vorbesc cu mama despre unele lucruri, ci cu sora meah, am mai multa incredere in ea...si eu nu ma refer la o "relatie" in care sa ma tin doar de mana cu el...
Mai esti si fitoasa pe deasupra, o sa se uite dracu` la tine daca ai arfe d`astea ! vorbeste cu sorta daca stie ea mai bine si nu ma pune intrebari pe TPU daca nu-ti convin raspunsurile, noi de unde vroiai sa stim ''papusa''?;-s