| CrissuBaa a întrebat:

Hey! As vrea sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Eu Acum sunt in Spania de 4 ani si nu mai vreau sa stau aici, vreau sa plec la mine in Romania.Parintii mai spun mereu ca aici e mai bine dar eu nu mai vreau sa stau aici prentru ca mi sa luat de tot ...Cum sa fac eu sa ma lase sa plec cat mai repede. Si fara [vorbeste cu ei pentru ca te vor intelege], Va rog sa imi spuneti si mie niste idei cum sa fac sa ma lase sa plec. Mss:* Va rog eu ajutati-ma! E foarte serioswinking

Răspuns Câştigător
| Nebuneală a răspuns:

Heiihappy
Daca iti doresti asa de mult sa ajungi in Romania. Ar trebuie sa te inteleaga. dar intelegei si pe ei. ca nici lor nu e usor sa te refuze si sa te vada mereu ca esti trista din pricina locuintei.
Sigur ar vrea si ei in tara, dar sunt sigura ca au un serviciu stabil acolo, la care nu poate reunuta.
Iar acum problema cu venitul in tara. Ce zici daca le spui ca vrei sa vi la buncii. sau sa locuiesti la bunicii pana ei vor veni in tara.
Explicale ca intelegi de ce ei trebuie sa stea acolo, ca ei trebuie sa munceasca, dar nu si tu. Spunele ca tu vrei sa vi inapoi acasa si propunele sa vin mereu in tara regulat ca sa te vad.
Sper sa reusiesti sa te intorci acasahappy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să-i înţelegi şi pe părinţii tăi.Crede-mă, în România situaţia din ziua de azi nu e aşa roz şi când vei vedea cum e aici,vei vrea înapoi în Spania. Dacă spui că vorbind cu ei nu te vor înţelege,încearcă să nu-i convingi că nu te simţi bine acolo. Ci să le demonstrezi. Stai tristă în preajma lor şi fă-i să observe asta. Poate va merge. Deşi, nu te sfătuiesc să te întorci.Cel puţin, nu acum pentru că nu se merită. Baftă!

| claudiu11re a răspuns:

Stiu ca e greu pentru tine acolo dar iti zic eu am 17 ani si as vrea sa plec cu orice din tara asta de c...t daca parintii tai iti zic ca e mai bine acolo ascultai fa-ti prieteni noi si fa-ti o cariera ca in alte tari straine se apreciaza munca romanului nu la noi in ROMANIA