Eu am Lg KP500 si acum iti spun foarte sincer: L-am scapat pe gresie din mana si nu a patit nimic, dar nimic. De la Orange ti-l poti cumpara cu tot cu un card de 2 GB inclus si cu abonament incepand de la 5 euro. Desigur ca abonamentul fiind mai ieftin diferenta de pret creste, adica dai mai mult in mana ca sa zic asa. Eu am abonament de 25 de euro si am mai dat 200 sau 300 de lei. Abonament pe 2 ani parca. Oricum acceptabil. Softul telefonului e destul de bun, imi place designul. Problema e sa nu iti iei pe alb deoarece orice zgarietura se vede si atunci trebuie sa iti schimbi carcasa si eee. e mult de munca. P. S: Toate telefoanele sunt facute sa cedeze la un moment dat, tocmai pentru ca sa achizitionezi altul si sa le mai,, oferi'' alti bani producatorilor. Parerea mea este sa iti iei unul cat de cat decent, dar ieftinut in caz ca il strici, deoarece accidente se pot intampla oricand si oricum. Sper ca te-am ajutat si spor la achizitionarea unui telefon bun!
Am un LG gd510 pe care l-am primit de-o saptamana.sunt extrem de multumita de el
Eu am acest telefon si imi place foarte mult...il am de vreo 4-5 luni (nu prea mult), dar nu am avut niciun fel de pb cu el, bateria este rezistenta. pozele le fc bine... muzica se aude perfect:X:X
Salut! Eu mi-am luat recent un LG Cookie si sunt destul de incantata de el. L-am luat dintr-un Orange-shop dupa ce mi-am prelungit abonamentul Delfin-8 pe un an. In aceste conditii am mai platit 114 lei. Pozele ies foarte clare daca ai o lumina relativ buna, de filmat filmeaza bine, are un aspect destul de elegant, fiind subtire. Card de memorie i-am cumparat eu in schimb. Pentru mine e suficient ceea ce imi ofera mie telefonul, depinde insa cat de multe vrei sa faci cu el...
Sper ca te-am ajutat.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: