Sa schimbi? Gramatica.
In rest e frumoasa, iar pe viitor tine cont de toate elementele de versificatie, inclusiv sa ai grija ca numarul silabelor din fiecare vers sa fie ~egal.
Da este frumoasa vad ca te gandesti la el. el nu o sa zica nu nu-mi place el o sa te imbratiseze si o sa iti zica ca te iubeste.eu iti dau minim 9.merge e loc si de mai bine.
Ar trebui sa fi mai atenta la scrierea gramaticala-ai prea multe greseli pentru varsta ta-si daca vrei sa compui pe viitor poezii mai frumoase pentru iubitul tau, citeste putina teorie.Si sa ii dai poezia doar daca esti sigura ca merita si tine la tine, pentru a aprecia gestul tau asa cum trebuie.
Da nu conteaza foarte mult daca nu ai scris corect, conteaza ca ai scris mi se pare ceva romantic, si mie mi ar place sa mi scrie prietena sau sa faca lucruri romantince... ador romatinsmul si eu am scris o scrisoare unei prietene acum un an si ceva
wow, e super tare! de fapt, e emotionanta. Eu cred ca o sa te aprecieze mult mai mult, si o sa fie placut impresionat
De ce sa schimbi ceea ce ai scris, sunt versurile tale, sunt sentimentele tale, mie imi plac foarte mult, totul este rimat, imi place si mai mult
Important e ca sunt sentimentele tale, exprimate prin cuvinte.
Degeaba ar veni cineva cu modificari.Nu ar mai fi sincera poezia. Oricum ...gusturile difera.
Iti spun sincer... daca as vedea poezia asta altundeva...si nu as stii ca e scrisa din suflet pentru persoana pe care o iubesti...nu mi-ar place-o deloc. Asa, in contextul asta... e frumoasa.Sunt sigura ca ii va placea poezia...doar e pentru el scrisa.
Nu conteaza...Tot ce trebuie e sa i placa lui. sunt niste vorbe f frumoase spuse acolo si ar fi minunate daca sunt spuse din inima...
iubitiva mult!
M_* draga mea poezia imi place, e sa mai in stil teenagers_e buna
_** sa k fi mai increzuta -**mult succes si continua sa mai sc
Nu pari deloc 'stupita'. e chiar foarte frumoasa. e ceea ce simti u pentru el. sentimentele tale fata de el. poeta te faci :*.
Aaa, excuze me! nu ma intreba pe mine, pentru ca daca mint o sa spun ca imi plac, iar daca nu mint zic : cam siropoase, nu crezi?
Sorry, dar asa sunt eu...