anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, as vrea si eu sa stiu cum iti dai seama daca un baiat te place. pentrula mine la scoala este un baiat intr-a 7a care de fiecare data cand merg pe langa el tot ma baga in seama si vb cu mine si e drgtz. spre deosebire de anul trecut in care a fost mai nesimtit cu mine. si eu nu mai stiu ce sa cred. pentru ca a avut o prietena ( cea mai populara fata din scoala ) si am auzit k saptamana trecuta s-a despartit de ea. multa lume zice ca s-a despartit pentru mine. dar nu stiu ce sa zic pentru ca el nu e chiar asa de apropiat cu mine chiar daca se poarta f frumos cu mine si vb'm si chestii. va rog ajutati-maaaaa! multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AdrianL a răspuns:

Da ii place de tine, daca anul trecut se purta cu tine ca un nesimtit si acum e dragut... da ii place de tine uita-te la comportamentul lui cand e langa tine si ai sa-ti dai seama imediat.

1 răspuns:
| asdfghjkl24 a răspuns:

E topiit dupa tineeeelove struck...Ia-ti inima in dinti si intreaba-l ce simte pentru tine:*... Daca se poarta frms cu tine si ii devii ca o cea mai buna prietena sunt mai multe sanse
:*. Fundaaa?batting eyelashes