Da, se poate numi ceva special.Acum 3 ani am fost cu un tip, care de'abia se mutase langa mine, 3 luni am fost cu el-astea 3 luni cu tot cu certuri din cauza parintilor mei care nu acceptau relatia noastra. Dupa am suferit jumatate de an, in tot timpul asta el incercand sa ne impacam, eu refuzandu-l.In toti acesti 3 ani el era vecin cu mine doar vara, in rest statea undeva mai la 10 minute distanta de mine.
Anul trecut in toamna-iarna am vrut sa ma razbun si sa vad daca mai am sentimente fata de el, si li convisesem ca sunt in limba dupa el, pana cand i-am spus ca am facut pariu cu o fata ca eu pot sa ma combin in cel mult o luna cu el, omul intr-adevar a ramas socat, ma schimbasem foarte mult de la ultima data cand fuseseram impreuna. Mi-a zis"da... te-ai versat si tu, de acum esti smechera, invarti pe toti pe degete".
Vara asta ne-am mai intalnit din intamplare prin oras, m-a invitat la o cafea, eu l-am refuzat.Acum ca sta de o luna langa mine, sora lui{6 ani} vine la fratele meu{10 ani} sa se joace cu totii}. El pe mess seara imi mai zice sa ies afara, la poarta sa mai vorbim si noi.
Acum 2 seri, de fapt nopti m-a sunat pe la 2 sa-mi zica sa ies sa vorbim, la care eu l-am refuzat.Nu de alta, dar daca ma prinde tata cu el s-ar putea sa ne bage in spital pe amandoi. Plus ca eu intodeauna am avut o slabiciune pentru el, caci a fost prima mea iubire in care am pus tot sufletul.Oricum...cred ca va avea o continuare, e mult mai lunga, dar i-am taiat detaliile.
Bafta.
N-am sa scriu despre accea persoana.Pastrez tot pentru mine
Am sa scriu un schimb despre ei.Despre ai mei. El si ea care reprezinta atat de mult pentru mine. Cei mai buni prieteni. Oamenii care ma cunosc atat de bine si care mi-au fost alaturi de atatea ori in ultimii ani.Pe ea o cunosc de 10 ani, pe el dintotdeauna am crescut impreuna.Eu mereu sunt cu ironia cand e vorba despre prietenii, ca subiect general. Ei doi m-au facut sa ma intreb ce am facut eu sa merit asemenea oameni, eu care sunt un ateu al prieteniei
Dar, ceva tot trebuie sa fii facut eu bun in viata asta de am asemenea prieteni, asemenea familie si o asemenea persoana speciala langa mine
Buna!Acum. m-ai pus pe ganduri...si constat cu parere de rau ca nu prea pot spune ca am facut ceva special pentru cineva anume. Cel putin asa cred.Cat despre povestea de dragoste...Am avut o poveste de dragoste, si-a fost foarte frumoasa, e o amintire pe care nu am s-o uit niciodata! Prietenii, s-au infiripat mai multe, dar foarte putine, cu adevarat deosebite! Ai grija de tine!
Bine.chiar as dori mult sa o scriu povestea mea poate imi voi aduce aminte de aceste clipe si imi va fi mai usor sa trec aceasta sap{peste o sap imi voi vedea gurita dupa 9 luni de despartire}
pai a inceput totul pe 10 octombrie cu 4 ani in urma eram o pustoaica de doar 13 ani care visa inca la papusi.Si intr-o seara prietena mea ma invita la disco desigur am acceptat era prima oara cind merg intr-un asa local.si am mers. pina la urma disco a fost inchis si mi-a propus sa merg la un bar unde sint niste pr dea ei, pe care ii cunoasteam doar din ochi caci traiam toti pe aceeasi str numa ca erau putini (dntr-o alta lume). si am stat la masa am vb dupa care am facut cunostinta cu El am vb ce am vb si am decis sa iesim putin afara ma rog sa raminem mai singuri (asa el gindea pe cind eu nici nu imi faceam prob.am stat pe banca si am vb dupa care am mers acasa si s-a oferit sa ma conduca ma rog traiam pe aceeasi str.si asa am fost cu El timp de 1 luna in care timp am mai gresit si eu sarutindu-l pe altu(si acum imi e RUSINE SI IMI PARE RAU)el ma iertat si a fost bine. dar mie acest bine numi ajungea si ma plictiseam repede si in curind i-am dat papucii.Peste un timp o prietena de-a mea a inceput sa se intilnesca cu pr lui cel mai bun si vrind nevrind am inceput sa ne vedem cam des cu EL in gasca si am decis sa fim iar impreuna. Pu mine era o joaca caci stiam ca tine la mine caci tot timpul care eram despartiti imi dadea mesaje nicio o zi nu incepea fara buna dimineata si nu se termina fara noapte buna.si eram deja obisnuita.Asa neam hotarit sa fim din nou impreuna si nici acum inca nu intelegeam ca-l iubesc.Ba mai mult EL mai plecase in strainatate si stiam precis ca nu mai are fete si numi faceam griji. Pur si simplu imi traiam viata fara suferinte in dragoste.In scurt timp am avut balul de absolvire si eram cu un coleg afara discutam eram imbracata in haina lui ca imi era racoare.Stind asa frumos pe banca cu colegul de clasa vine EL(a dorit sa-mi faca o surpriza si nu mi-a spus cind vinde din strainatate)bine a venit si m-a vazut cu colegu si nu mi-a spus nimic neam salutat am dat sa-l sarut si nu m-a lasat si a fost fff rece cu mine.parca eram 2 straini vb asa m-am intors la coleg sa-i dau haina anuntindu-l pe EL si dupa 2 min m-am intors insa EL nu mai era plecase.
Venise vara pe care am petrecuto toata la parinti peste hotare o vara de care nu mai stiam nimic de El si imi lipseau mesajele lui(de care spuneam pritenenelor mele ca ma sicie)dar nu trageam mare atentie aveam alte preucupari.BN sia asa am decis sa ramin la parinti aici cu studile, insa trebuia sa maintorc acasa sa-mi rezolv documentele 2 sap tim scurt ins sa adeverit a fi cel mai frumos si dulce timp.IN prima seara acasa imi daa 1 sms un nr necunoscut si ma intreba cine e.era EL. i-am spus ca plec la parinti si ca degraba nu voi mai fi in tara el mi-a spus ca spre dim va fi in tara si mai bine ar fi sa neintilnim si sa vb. a 2 zi spre seara ma suna dar la moment atunci nu putem vb si i-am spus sa ma sune peste 1 ora si nu m-a sunat nici atunci nici peste 1 zi nici peste 2. a 3 zi spre seara eram in drum cu prietenii si din departare vedeam un cuplu uitindu-ma mai bine era el cu o domnisoara.am intrat repede in casa lasindu-mi prietenii nedumeriti.
si de aici incepea cosmarul. trecuse doar acea noapte si ziua urmatoarea dar pu mine trecuse o viata lacrimi ginduri suferinta si durere imi mincam coatele dc atunci cind era cu mine nu l-am pretuit dc am fost asa dc am procedat asa. abia atunci intelegeam cit de mult il iubesc si cit de rau e fara EL.NIci nu vreau sa-mi amintesc dar a meritat tot aceatsa pu 4 ani cita suferinta am provocat omului care ma iubeste.
urmatoarea zi am petrecuto tot in pat cu perna uda nici la tel nu rs nici nu mincam insa la acel suet nu stiu dc am rs era El si a spus ca isi cee scuze pu ca nu m-a sunat insa a fost plecat la tara si mi-a spus sa ne intalnim sa vb ca avem multe.Doamne eram intr-a 9 cer de fericire macar ca l-am auzit, insa tot drumul spre intilnire ma gindeam ca e ultima data in acea sara cind il vad si poate cu acea alta El va fi mai fericit.
Deci am ajuns neam salutat la acel simplu cf dupa care am inceput eu vorba si su lacrimi in ochi vb ca ii doresc tot bine din lume si mi-am cerut scuze de tot ceeea care la facut sa sufere si i-am spus ca poatea cu ea EL se va simti bine. El ma asc atent dupa care m-a sarutat si mi-a spus ca nu exista nicio alta si ncio ea in afara de mine ca ma iubeste si ca va fi numai cu mine.atunci...,cred ca nu voi mai simti niciodata ce am simtit atunci de parca miau drum la aripi si pot zbura.
Toate bine si frumoase insa 2 sap trecuse repede si trebuia sa plec la parinti. Ultima seara am plins amindoi si mia jurat ca ma va astepta si ca va fi numai cu mine.si asa au trecut 9 luni, 9 luni cu dragoste la distanta cu certuri impacari si cu fffffffffffffffffff muuuuuuuuuuuuuuuul dooooooooooooooooooooor din septembrie acum suntem in iunie si astept cu nerabdare simbata viitoare sa zbor acassa la gurita mea scumpa. Urmeaza discutii caci fara EL sa ma intorc nu am sa pot si nici nu vreau amei aici sunt diacord sa vie si sa ne facem aici viata impreuna urmaeaza sa vin si sa vb.numai ca n-am rabdare pina simbata mise pare ca e cea cea cea cea cea mai luuuuuuuuuuuuuunga sap.
ASta a fost si este poveste mea scuzama daca e cam lunga dar ca am scris aceste rinduri ma simt mai bine si traiesc din amintiri
Fundita?
Da.pentru un baiat..Am facut un material pe youtube la care am stat 5 ore. Acea persoana a plans cand a vazut ce am facut. Mi se pare ceva frumos
Da, pentru prietena mea cea mai buna, pe care o consider ca o sora, o iubesc enorm, i-am facut un clip cu pozele noastre si cu piesa noastra favorita, nu s-a asteptat, i-au dat lacrimile, e o fata de nota zece si ma bucur ca am intalnit-o, asa prietene doresc la toata lumeaavem o gramada de amintiri, vorbim la telefon si ne amintim una si alta, avem vorbele noastre specifice noua, e o legatura speciala
Oare sa va povestesc si povestea mea de dragoste?