| LoveForShania a întrebat:

Hey! Azi am vorbit cu un baiat pe mess care ma place si mii`a zis,, daca il mai iubesc" la vrajeala. Eu am ras, dar dupa aia i-am trimis mesaj ca e prost, pe telefon. Si m`a sunat si m`a intrebat de ce vorbesc asa, si nu stiam ce sa ii zic, si am zis ca,, ma dispera" si dupa aia mi-a zis sa ii sterg nr lui, id`ul si nu mai avem de vorbit, a zis,, PA" si a inchis. Sincer, el ma place mult si eu il plac in fine e o poveste lunga. Acum pe tel nu pot sa il sun ca nu am credit si e in alta retea. Si pe fix e aici tata si ma aude si nu vreau, nu il pot suna. Maine la scoala sunt sigura ca nu o sa ma bage in seama. Ce sa fac? Stiu ce sa ii zic, dar nu stiu cum sa ii spun, cand! La scoala nu pot, dar acasa nu stiu cum!

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

E vina ta.Bravo lui, nici să nu te bage în seamă.Nu meriţi.

Răspuns utilizator avertizat
| emchristina a răspuns:

Eu l-as lua deoparte si daca nu ar vrea sa ma asculte i-as trage doua palme si i-as zice verde in fata tot tot ce as avea pe inmioarabig grin

| caporalul a răspuns:

Pai lasa-i un mesaj pe mes
apropo ai gandit mult cand ai spus ce e prost si tu de fapt il iubesti?

| Dollicious a răspuns:

Intr-o pauza, sau cand plecati acasa, sau il chemi undeva sa fiti doar voi doi zi-i ca ai ceva sa-i spui si sigur ca va vrea sa te asculte

| KidutzuLuvv a răspuns:

Buna kiss eu zic sa imprumuti telul unei prietene xD sa-i dai msj sau sa-l suni si sa zici " x`ulesku Imi cer skz ca te-am facut prost... dar sti. te cam placbig grin si nu ma disperi am zis si eu asa pentru ca era tata in camera...sad ' te rog iarta`makiss" si vezy si uh ce`mai zici pe aklhee hee
dar daca vrei sa-l ti la distanta fa ce ti-a zis elhee hee
pa kiss te pupzbatting eyelashes

| tpuareproblemetehnice a răspuns:

Imprietenestete cu el, fa`l sa creada ca are sprijunul tau, castiga`i increderea...si can are incredere in tine. spune`i ce simti.thinking(incearca poate va merge)winking... funda?

| sebywarlord a răspuns:

Spune-i la socala fata in fata... daca zici ca te place sigur te v-a ierta, in + a spus chestiile alea doar din cauza mandriei lui, sunt sigu ca regreta si ar vrea sa le retraga