| zuzatevrajeste a întrebat:

Hey :* Azi e ziua mea si iubitul meu mi-a lasat acum seara un mesaj "La multi ani te iubesc " nici macar nu m-a sunat. nici nu a venit sa stea cu mine sad. Pur si simplu nu mai e ca la inceput. inainte ma alinta stateam in fiecare zi cu el dar acum abia de il mai vad si vorbesc din ce in ce mai putin cu el. oare nu ma mai iubeste ca la inceput sau are pe alta? Va rog dati-mi si mie niste sfaturi care sa ma ajute va rog cel mai bun raspuns primeste funda :X:X

Răspuns Câştigător
| KiDDie a răspuns:

Buna. La multi ani mai zuza; x! Sfat? La inceputul fiecarei relatii totul e roz.Fiecare persoana gasim pe cineva care ne face sa visam. Daca el nu te-a sunat nu inseamna ca nu te iubeste. Poate ca a avut un motiv intemeiat.Eu te sfatuiesc sa nu iti faci griji sau sa incerci sa te apropii tu de el. Daca tot da semne de indiferenta va trebui sa ai o discutie serioasa cu el. Si inca o data : La multi multi ani.

4 răspunsuri:
| vreau1alint a răspuns:

La multi ani!
Gandeste si tu altfel. Poate are o problema sau nu mai are timp atat de mult incat sa stea mereu cu tine. Cel mai bine e sa il intrebi ce se intampla cu el si sa vorbiti.
Sper ca te-am ajutat.

| dalmma a răspuns:

In primul rand La muti ani! :*
eu cred ca tot te iubeste si poate a pregatit cv pentru tine pentru mai tarziu (surpriza) big grin deci nu mai privi asa lucrurile!

| MtzPwner a răspuns:

Este absolut logic si normal ca prietenul tau sa aiba pe alta. Barbatii nu au fost, nu sunt si nu vor fi niciodata monogami. Daca vrei sa stii cu cate si cu cine te-a inselat, iti zic cel putin una: Jill. O cunosti si tu. Uita-te atent la dosul palmei tale drepte, cu degetele deschise larg, si ii vei vedea numele. Bafta!

| zuzatevrajeste explică:

Multumesc ff mult :*:*:*