anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey happy. Azi vreau sa le spun parintilor mei ca am nevoie de ochelari. Intrebarea mea e cum sa le spun si cam cand sa le spun? Adica dati-mi asa un mic "scenariu" sau ceva big grin Si cam in cate zile primesc ochelarii daca ma duc maine sau poimaine la oftalmolog? Ii pot primi in prima saptamana de scoala sau ceva?
Si cam cat costa lentilele, caci ma gandeam sa-mi iau si ochelari si o pereche de lentile sa zicem pentru petreceri sau iesiri in orashappy

Multumesc!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pur și simplu spune-le. Nu trebuie să te complici.
ex. Dragi părinți am început să nu mai văd bine. Cred că ar trebui să mă duc la oftalmolog ca să știu dacă aș avea nevoie de ochelari.
Eu ti-am scris acum ce mi-a venit in minte. Si eu port ochelari. I-am primit cam peste o săptămâna și jumatate după ce i-am cumpărat. Mai jos ai un site cu diferite tipuri de lentile de contact. Fuunda!
http://videt.ro/lentileContact?gclid=CIHe95L8r7ICFQrwzAoduXQAfg#/? subscribe=Ma%20abonez

| valentinaS a răspuns:

Ochelarii ii primesti in 1 zi 2 iar lentilele in 3 zile. Pretul lentilelor variaza. Eu mi-am luat de la swees optic si m-au costat 300 de lei.