Dacă ai copil mic de crescut, să îl întrebi pe el, ce preferă? O mamă de acțiune sau o mamă care are grijă de el? Dacă mama este în acțiune, cine are grijă de el? Tata, bunica, o bonă străină? Să te gândești la asta nu la preferințele bărbaților sau ale economiei moderne. O femeie, ori e femeie și își asumă rolul nu numai de a-l procrea și a-l naște, ci și de a-l crește, ori e women liberation. Liberă să ce? Dar de copii cine are grijă? Școala de la 5 ani, clasa lui zero barat?
Cu această ocazie, sper să nu îmi șteargă mesajul, vă spun la revedere la toți cei ce mă apreciază de pe aici, mă retrag n timp de pe TPU. Succes la toți. Pa și pu la toți.
Femeia trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in casa si c..va in pat.
Ia sa fie ia asa cum este ia chiar nu-mi pasa daca este acțiunea sau altceva ia este perfecta mereu a fost si va ramane perfecta ori ce ar Fi ori ce s-ar intampla niciodată nu mi-am pus intrebarea asta pentrucă este de ajuns prezența existentă ei so aud s-o vad este absolut totul
Eu ti-as sugera o femeie desteapta, care-i versatila, putand fii activa si totodata de casa, impletind una cu cealalta.