| dragutza29 a întrebat:

Hey baieti... ce tip de fete preferati? Ma refer si la aspectul fizic si la cel interior?!?

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

I am the loneliness man.

| Bacemi a răspuns:

Ca aspect fizic orice as spune as minti. Nu exista un ideal. Nu ceva de care sa poti fi constient. Cel putin nu de inaltime, culoarea ochilor, parului, etc. Altfel ai spune o preferinta si maine vezi ca iti pica draga o fata care apartine de cu totul alte tipare.

Insa ce este cert e ca imi plac fetele care se ingrijesc, mai ales care isi spala parul destul de des si ii dau volum.

Urasc fetele care isi prind parul, desi de obicei ura este fata de lenea lor de a-l ingriji cum trebuie. Sunt si unele care il poarta prins dar totusi se vede ca e ingrijit si atunci n-am asa multe obiectii.

In rest merg pe regula de 50/50. Arati putin decolteu, o fusta nu prea scurta. O fusta mai scurta cu o bluza care nu arata nimic. Nici sfanta, nici curva.

Imi plac fetele care nu apeleaza la datul hainelor jos pentru a fi dragute. Imi place mai ales sa vad o fata intr-o rochie draguta.

Referitor la aspectul interior important e sa nu mearga pe ideea de scut cu tepi. Ca daca mergi pe ideea ca mai bine sufera celalalt si pentru asta il faci sa pice prost de fiecare data, imi vad de treaba mea.

O relatie inseamna doi. Inseamna egalitate. Fiecare incearca in egala masura sa faca pe celalalt sa se simta bine si totodata sa se simta bine in preajma celuilalt.

Imi plac fetele carora nu trebuie sa le promit marea cu sarea. Dar care totusi nu imi cer sa promit asta pentru ca sunt constiente ca fac parte dintr-o categorie aparte de baieti care vin odata cu o garantie pe care nu o gasesti oriunde.