| AlexutzaBha a întrebat:

Hey baieti si fete!
Am o intrebare pentru toti! Si vreau sa imi raspundeti cat de sincer puteti voi :*
De ziua Iubitei/ Iubitului vostru/voastre...
1)Ce cadou ia-ti face?
2) Ce supriza ia-ti face sa-l/ s-o impresioneze?
Dau fundita! Va pup!

3 răspunsuri:
| EşanuPaulaAndreea a răspuns:

1. Să mergeţi la grădina zoologică.
2. Să vă imbrăcaţi elegant şi să mergeţi la un vernisaj, pretindeţi că sunteţi bogaţi şi pasionaţi de artă.
3. Să jucaţi basket sau fotbalul unul contra celuilalt (sau un alt sport, ping-pong, tenis, orice)
4. Sa mergeţi la bowling si cel care pierde trebuie să facă ceva.
5. Să mergeţi la cumpărături şi să cumpărati trei lucruri pe care nu le-aţi mâncat niciodată şi să le incercaţi împreună.
6. Să gătiţi împreună, orice, clătite, brioţe, cartofi prăjiţi, tort, orice.
7. Să mergeţi la Karting.
8. Să jucaţi Monopoly.
9. Să cumpăraţi un arbust de la Mr. Bricolage sau ceva în genul, să mergeţi în parc sau în gradiniţa unui bloc şi să îl plantaţi, ăla să fie copacul vostru, să mergeţi să îl ingrijiţi.
10. Să luaţi trenul până la cel mai apropiat oraş şi să il vizitaţi împreună.
11. Mergeţi într-un club şi prefaceţi-vă că nu vă cunoaşteţi şi flirtaţi unul cu altul.
12. Fă un ''carneţel cu amintiri''. Scrie acolo cele mai frumoase momente petrecute cu el/ea şi pune poze.

| Danzell a răspuns:

1 eu i-am facut cadou un tricou.
prietena mea racea foarte des si avea mereu impresia ca e ciupita de tantari
asa ca i-am luat un tricou cu... pastile pentru tantari. laughing l-am gasit pe tu.ro
2. as invita-o la o cina in oras. cand ma refer la cina nu ma refer la fastfooduri gen mec sau kfc.
eu de exemplu am dus-o ultima data la un restaurant cu specific tailandez.

| Irinα a răspuns:

Iei o sticla goala in care a fost coniac/sampanie/bautura.Desprinzi eticheta si in locul ei, pui o poza cu voi doi alaturi de un mesaj frumos de dragoste.Scoti tiparitura si o lipesti ca o eticheta pe sticla respectiva.Inauntru poti face un document in word si sa-i scrii ceva frumos.Scoti la imprimanta pe o foaie colorata si o arzi la margini ca sa fie un mesaj frumos, sau poti sa-l scrii tu de mana si sa-l introduci in sticla.Il legi cu ceva frumos tot la fel colorat.