Daca ne luam exclusiv dupa aspectul fizic da. Dar cum la gradinita ne invata ca "interiorul coneaza" atunci apar variabile. In principiu arati bine domnisoara.
Mersi!
Cu placere. Insa o frumusete exotica precum dvs ar da funda. Ni stiu zic si eu...
Nu stiu, ma mai gandesc! De ce, te deranjeaza? :-(
1. mie mi-a multumit, nu tie;
2. daca vrei funde mergi la piata, se vand la cutie;
3. de multe ori daca nu stii, mai bine nu spui nimic, cel putin PARI inteligent.
1. Mai e un mersi mai sus
2. Daca raspunsul e bun merita funda.
3. (imi aminteste de tinerete) ofticatu' ofticatu' ha ha ha
Ce vrei, e greu sa gasesti niste oameni mai, nu stiu... inteligenti!
Salut
Mie imi plac fetele mici de statura si blonde.
Nu imi plac cele inalte sau satene.
Despre sani, fund si buze nu ai spus nimic! Ce conteaza daca e inalta, daca are fund dragut?
Ce conteaza daca e slabuta, daca are sani misto?
Ce conteaza ochii, daca are buze dulci?
Sper sa nu te-ai suparat, eu am incercat sa-ti demonstrez ca detaliile tale pot fi rezolvate cu alte detalii!
Pai pe mine m-a interesat daca va plac fetele cu parul castaniu, inalte si cu ochii caprui! Stiam ca va plac fetele cu tate, fund si cu buze dulci! Si stai linistit, nu m-am suparat! :-)
A si apropo, doar vreau sa stiu daca am inteles cum trebuie. Deci poate sa fie si o batoza daca are tate misto si poate sa aiba si 3 metri daca are fund dragut! Ok! :-)
Eu am spus clar, ca poate fi slabuta daca are sani misto, poate avea orice ochi, dar buzele sunt dulci si stie sa sarute si e bine daca e inalta, dar daca are si fund misto, e si mai bine.
Tot ce si spus tu nu sunt niste dezavantaje, dar pierzi imaginea de ansamblu.
Ok, am inteles, mersi!
Nu contează, să arate cât de cât bine nici Muma Pădurii să nu fie, pricepi tu?
Sinceră, drăguţă, amabilă, cu simţul umorului, tupeistă şi altele, nu-mi vin acum în minte.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add: eduard.bytw