| RockStar a întrebat:

Hey.
Baietii voua ce cadou v-ar placea sa primiti de la o fata cu care esti impreuna xD.
Ideei >big grinbig grin

19 răspunsuri:
| StarkWolf a răspuns:

Nu stiu,exact asta ma intrebam si eu,cred ca o rama foto, sau un tricou k noi 2, sau o perna sau o cana sau cevarolling on the floor habar n-am, dar imi place ideea k boxeriirolling on the floor

| RockStar explică (pentru StarkWolf):

nu stiu rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor Boxeri ce culoare sa fie?

| StarkWolf a răspuns (pentru RockStar):

Nu stiu, rozrolling on the floor imi place raspunsul care ti l a dat stefanlovegreen, cred ca asa am sa fac si euwinking oricum mai gandeste-telaughing dar de preferat roz sa fierolling on the floor

| RockStar explică (pentru StarkWolf):

Boxeri / tanga roz smug rolling on the floor. " ahh ce perversa estii rolling on the floor " rolling on the floor:*

Stiurolling on the floor da i-ai tanga rosu si boceri rozwinking k e mai bine asarolling on the floor

Boxeri am vrut sa scriu

| ChocaholicBi a răspuns:

Pereachea ei de chilotzii rosii
Sutien Rozzzzz Bombooon kiss
Purtate de ea
Un papagal in colivieee
O poza sexy cu ea inramata
Un tricou/pereche de sosete verzi, adica norocoase ale ei
Un saruuut france
Sex

| RockStar explică (pentru ChocaholicBi):

Fi serioasa rolling on the floor rolling on the floor
sex nu

Nici Dragoste laughing

| WedDye a răspuns:

O pereche de boxeri 0 :-) rolling on the floor)

| RockStar explică (pentru WedDye):

Suna mai frumos o pereche de tanga rolling on the floor)))) :*

| stefanlovegreen a răspuns:

Depinde si de personalitatea sa si de lucrurile care ii fac placere. Incearca o costumatie mai iesita din comun si invita-l intr-un club in care sa faci senzatie, asta bineinteles impreuna cu el, fa ca totul sa fie o surpriza, totul sa fie neasteptat. Bine acum nici sa exagerezi

| RockStar explică (pentru stefanlovegreen):

Imi place idee, dar sincer nu suntem genul sa mergem la cluburi :-s. Eu m-am gandit la un ursulet care sa aiba o inima cu mine si el puppy dog eyes. dar nu cred ca exista asa ceva laughinglaughing.

| stefanlovegreen a răspuns (pentru RockStar):

Ei atunci depinde si de varsta pe care o aveti. Da e un cadou bun asta cu ursuletu cu toate ca tias recomanda o perna. Pe perna va dormi mereu, :d gandindu-se la tine.

Poi. :-s. el de ziua mea mi-a dat o perna cu mine si el blushing. deci nu cred ca as vrea sa il copiez laughing.

Eu am 19 ani dar par de 13 ani. straight face.
El are 15 ani si pare de 18 ani straight face.
Dar la noi nu prea conteaza varsta thinking straight face :X

| stefanlovegreen a răspuns (pentru RockStar):

Aaa deci tu esti mai mare ca el, wow credeam ca invers

| ChocaholicBi a răspuns (pentru RockStar):

Ba da. Exista centre in care sa faci lucruri personalizate. Costa in jurs de 50-80 de lei. Depinde de ce centru si de calitatea lui.
Tot ce iti trebuie este sa ai o poza.

Mersi oricum. dar ne-am despartit oh go on sad