Poate ca da. Dar daca pleaca, nu-ti foloseste la nimic. Nu intra intr-o relatie la distanta.
Eu cred ca mereu te va avea in mintea ei... ca o persoana zgarcita
Poti sa o intrebi de unul singur daca te place sau nu, ce mai ai de pierdut?
Omule, parerea mea este ca te placea mult de tot, de aceea a tinut minte. Se gandea la tine.
Acum, spre binele tuturor, nu fa lucrurile mai complicate daca pleaca. (Stii la ce ma refer) Nu o face sa sufere si mai mult.Intradevar,ar fi frumos sa ii lasi ceva mic, cadou de ramas bun, ca sa te tina minte.Cred ca ar fi incantata. (ex-un lantisor,ceva mic, simbolic)
Asa poti sa faci lucrurile cat de cat clare si pentru ea, fara sa o faci sa sufere mai mult.(Adica fara sa-i spui stii eu te-am placut mereu dar acum pleci deci nu mai conteaza)Este un fel mai bland de a o spune, printr-un cadou mic de ramas bun.
Nu a fost sa fie...Da, eu cred ca te placea.
Poate doar a ramas cu simtul datoriei si nu suporta asta. Cam asa sunt si eu. Sau te place si a gasit o modalitate si sa mai petreceti putin timp impreuna. Oricum, daca ea pleaca din tara eu zic sa-ti muti atentia in alta parte pentru ca o relatie de genul are 2% sanse de reusita si tu cum nici macar nu esti sigur ca te place nu prea vad niciun punct forte.
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: