| scorpio31 a întrebat:

Hey, buna! Am o mica problema legata de sora mea mai mare (cu un an mai mare). Nu stiu cum sa fac sa ne intelegem mai bine.Mereu cand vrem sa vorbim incepem sa ne certam.Are cineva vreo idee cum am putea sa ne intelegem mai bine?(inca ceva amandoua suntem zodia scorpion...:d)

Răspuns Câştigător
| StilSanatos a răspuns:

Eh, lasa zodiile la o parte, trebuie sa lasati mai mult de la voi, sunteti incapatanate, atunci cand vezi ca cearta sta sa inceapa opreste tu, schimba subiectul sau spuine-i tu surorii tale cu calm, ca ar fi bine sa nu va mai certati ca nu duce la nimic bun
si mai gandeste-te la ceva, ce ai face daca nu ai avea o sora, eu as da orice sa am o sora sa am cu cine sta de vb, sa ne povestim experientele, ca mama nu intotdeauna te intelege.

2 răspunsuri:
| getereverv a răspuns:

Uite vb cu ea si spune+i cu frumosul te pup

| Adry05 a răspuns:

Incearca sa iti masori cuvintele care i le adresezi inainte de a le folosii iar apoi poate ca v-ar prinde bine sa fiti despartite una de alta o vreme, pleaca tu sau ea singura la o ruda pentru cateva zile si vei vedea ca atunci cans se va intoarce o vei aprecia mult mai mult^^. Succes!:*