anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, buna! Am o parere extraodinara despre "Let's do it Romania!", dar, chiar credeti ca va schimba ceva?
Cat ar fi ca adeptii gratarului sa isi adune gunoaiele? Chiar a trebuit sa se ajunga ca padurile Romaniei sa fie impanzite de deseuri? E admirabila mobilizarea celor care au initiat proiectul, dar cred ca nu va fi o schimbare prea mare nici anul acesta.Intradevar,se va face curatenie dar, a doua, a treia zi iar se va face "dezordine". Ce parere aveti, se va mentine "luna si bec"?

2 răspunsuri:
| MissIndependenttt a răspuns:

Si eu m-am inscris la campania de curatenite Let's do it Romania si sper ca voi ajuta si voi face un bine orasului in care locuiesc.

| jadir a răspuns:

Eu daca imi cade ceva din mana,ma intorc si il iau sa-l arunc la cosu de gunoi iar lumea se uita la mine ca la un ciudat, este adevart faptul ca arat ca un infractor, ras in cap.Totusi am vazut ca oamenilor din Romania li se pare rusinos si ma interb cum poate cineva sa ai fie rusine de ceva normal.Nuuuuuuu se va schimba nimic Romania va ramane in continuare o groapa de gunoi cu locuitori ca atare.