| Locre a întrebat:

Hey buna! Am si eu nevoie de sfaturi si-anume legate de cosuri...Cine stie vreun tratament care are efect cu produse din farmacie sau a auzit de la cineva ca foloseste si e bun sau orice altceva pentru cosuri sa-mi zica si mie va rog! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Depinde ce tip de ten posezi, consulta un dermatolog. Nu te mai lasa influentata de parerile altora, s-ar putea sa regreti mai tarziu. Du-te la consult, un consult facut de o persoana competenta si pe urma el o sa decida ce anume e bine sa faci, ce folosesti.

5 răspunsuri:
| ♥кŧà ŧέ łüьέšŧέ♥ a răspuns:

Eu am folosit Zynerit. E foarte bun. Il poti lua de la farmacie si nu costa mai mult de 20 lei.happy

| Locre explică:

Dany, am consultat un dermatolog, dar cu parere de rau nu a dat roade(tratamentul). Speram sa ma ajute altii cu pareri, macar orientativ.Multumesc oricum!

| Locre explică:

Am 15... oricum mersi mult de informatii!

| aleck a răspuns:

Mi-am facut cont intre timp tongue, sapunul cu sulf se gaseste in farmacii e in jur de 6-8 lei, depinde si de farmaciehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Nici eu si in nici un caz mama nu e de acord cu dermatologulhee hee
Pentru ca iti prescrie un medicament ce se aplica pe fata sau chiar pastile si mama nu e de acord cu asta, pentru ca ambele contin antibiotice. Si eu am avut problema cu cosurile si inca o mai am dar foarte putin. Depinde si ce ten posezi cum zice si Dany, eu de exemplu am un ten gras si e indicat in special pentru tenul gras sa te speli cat de des pe fata (de 3-4-5 ori pe zi ) sa schimbi prosopul zilnic si folosesc de 1 luna si ceva sapun cu sulf ( seara si dimineata doar ca dimineata daca pleci undeva nu ai cum pentru ca iti usuca putin pielea si foarte foarte putin si miroase ) Eu zic ca m-a ajutat foarte mult sapunul cu sulf, si-a facut datoria. aaaa si multe multe lichide zilnic, pentru ca apa curata organismul. Sper sa iti fie de folos tot ce ti-am spus happy Cati ani ai daca nu te superi? happy depinde si de varsta big grin