Stii replica generala a cuceririlor?"prima data te baga in seama prea mult iar apoi cand te obisnuiesti cu el te trateaza cu indiferenta.pentru el asta e lozul castigator.In curand veti fi impreuna.Dar trateaza-l si tu cu indiferenta insa fereste-te sa-l faci gelos caci asta va va afecta in relatie.mult noroc si nu-i mai da de inteles ca il iubesti!
Situatia tipica, pentru ca tot noi fetele ajungem sa suferim.
Cred ca vrea doar sa te faca sa te indragostesti de el, si a si reusit.Cand e in cercul lui de prieteni, ramane cu ei si nu te baga in seama pentru ca ii e frica sa nu isi strice reputatia pe care o are in ochii prietenilor, iar cand tu esti cu alti baieti si el devine gelos, e doar un fel de masca de-a lui, sa te faca sa crezi ca el te iubeste si ca ii pasa, dar tu nu ii raspunzi sentimentelor. Sfatul meu pentru tine e sa treci mai departe, o sa cunosti si alti baieti, poate mult mai buni ca el, si el va ramane cu cercul lui de prieteni si cu reputatia lui.Probabil atunci isi va da seama ca ce a facut a fost gresit.
Pai si eu sunt a 7a asa si mi s-a intamplat si mie da am trecut peste pentru. era prea popular baiatu acela da mi s-a intamplat cu alt baiat care umbla si el cu vreo 2, 3 si singer vreau sa trec peste da nu pot pentru. ca inca il mai iubesc si eu da el nu stiu si iti sugerez sa vb cu el despre asta poate se rezolva cumva si te intelege si el mai bine sau chiar sa fiti impreuna
Pai... daca e cu mai multe odata ar trebui sa faci tot posibilul sa uiti de el.
Gandeste-te putin... daca isi bate joc de prietenele sale actuale, de ce crezi ca se va schimba fata de tine?
Asta se vede deja din faptul ca te baga in seama doar cand are el chef.
Are vrajeala in el, dar u nu te lasa prostita de asta. este doar un baiat normal care vrea sa te amageasca.
Acum, fara suparare, dar, deschide-ti ochii!
user449549 întreabă: