Buna. asa sunt si eu, si la mine totusi stau la oras si tot nu am cu cine sa ies, adica mai ies pe afara ca am 2 vecine cam de varsta mea si ma mai plimb cu ele dar tot mai mult stau in casa, eu una am foarte multe prietene " virtuale " cum s-ar zice dar nu-mi place sa le numesc asa pentru ca sunt prietene adevarate zic eu. Vorbim pe mess si la tel. Dar eu sunt genu; care imi place sa stau si singura. Daca problema ti-e ca n-ai cu cine vorbii, ca nu prea am inteles incearca si cu persoane, de pe net. Dar ai grija mai intai sa cunosti persoana si apoi sa ai incredere . Daca vrei sa vb add aiiuu. xd18i
Ce-au alea de 16-17?
Tu ai 14-15.Chiar mai bine sa stai la sat si sa te intelegi bine cu fetele mai mari.
Nu vad de ce le-ai evita, eu mereu m-am inteles cu fetele mai mari, si pe multe ai sa le vezi ca nu sunt deloc asa fitoase, increzute.Trebuie doar sa fii tu mai sociabila*.Asa,ca sa umpli plictiseala.
Curand ai sa vezi lucrurile altfel,o sa sortezi oamneii cu care vrei sa-ti petreci timpul, o sa fii mai mult tu pentru tine, cu cateva persoane in jur, pe care sa le consideri prieteni, sa petreci timpul.
Incearca sa socializezi si sa iesi cu fetele acele, si mai mari si mai mici. Si poate si cu baietii, o sa fie mult mai bine cu baietii. Bafta!
Funda?
Ai putea sa incerci sa pari mai matura si sa comunici cu fetele mai mari sau sa te pui la mintea copiilor si oricum fetitele alea ce trec in a 6-a nu sunt ff. mici poti incerca sa vorbesti cu ele iar cat despre baietii poti sa-ti formezi o relatie(daca nu o ai) Poti sa te joci pe calculatoar sau crezi ca e mai bine sa faci curat in curte?