Nu, de obicei gura miroase din cauza deshidratării, bacteriilor sau dacă ai vreo carie sau rană bucală
Ma refer la mirosul de tutun care iti vine din gura. adica daca stai in camera cu o persoana fumatoare timp de cateva ore exista vreo sansa ca sa-ti miroasa respiratia a tutun dupa ce parasesti incaperea?
Aa, păăăi eu stau mult timp lângă persoane fumătoare, dar nu mi s-a întâmplat asta.
Nu, daca nu fumezi--- hainele, in schimb, se pot impregna cu fumul de tigara si vor capata mirosul specific.
Gura,nu.In schimb hainele da. Fumezi si vrei sa-ti pacalesti parintii ca nu tu ai fumat.Corect?
Mie imi mai miros hainele si parul a fum de tiagari cand trec printr-un norisor d-ala, dar poate sunt niste sanse mici sa iti miroasa gura a tigari daca ai respirat pe gura aproape de cineva care fuma si ti-a intrat fumu' pe acolo.
La asta ma refer: daca e sa stai intr-o camera cu fumatori e posibil ca dupa ce iesi, timp de vreo juma' de ora sa-ti miroasa respiratia a tutun?
Mersi pentru raspuns desi am acordat deja funda ai fost dragut. chiar iti multumesc.