Pai e putin iesit din comun. Ia-ti altele, cu toate ca nu vad de ce te deranjeaza atat parerea altora.
Nu ma deranjeaza... mie chiar imi plac. Dar nu imi place sa fiu in centrul atentiei, iar felul in care se intorc toti cand ma vad e asa...sentiment greu de explicat
Cred ca stiu sentimentul. Dar stai si tu cu parul desfacut, nu se vor mai vedea asa castile. Asta daca esti fata. Daca esti baiat...
Anyway, nu-i baga in seama.
Yep...sunt fata, si una putin ciudata de fel Ador sa ascult muzica si sa ma rup de tot, de aceea mi-am comandat castile astea pentru studio... dar mna. Vad eu cum fac, desi nu pot sa zic ca imi place ca toate capetele sa fie intoarse dupa mine, si nu pentru ca sunt atragatoare ))
Eee... poate esti atragatoare si de asta intorci atatea capete. Nu neaparat din cauza castilor acelea.
Heeeeyyy...esti nostima si glumesti bine Imi place
Mersi! Oricum...Thumbs up de la mine! Simpaticoo!
Yeeee... I've got a "thumbs up"... I feel good, I feel sexy [just kidding ]
Thanks
Cum sa aiba si microfon castile pentru mp4 ma? Cine ti le-a vandut sigur si-a batut joc de tine da e chiar ciudat
Nu ma, nu e pentru mp4 Bwa Lol...sunt casti universale, iar eu le port la mp4... dhaaaa
Pai...mai bine iti iei casti speciale (tot mari, dar fara microfon). dar vad ca ai sp ca iti place sa fii in centrul atentiei sa ca nu vad de ce te deranjeaza...sa le porti sanatoasa
Ha? o. O Am zis ca NU imi place sa fiu in centrul atentiei
Da. e mai greu sa dai raspunsuri bune cand esti beat.Pai atunci..Iti poti lua niste casti normale fara microfon.(sau poti rupe microfonul si gata )
Mda... welcome back to the reality vad eu ce fac, desi imi plac destul de mult
Pai daca iti plac tine-le pe alea