| Elenamiki a întrebat:

Hey buna happy de cand a inceput sc prietenul tot imi spune ca ma distantez de el si ca nul fac happy sad de vazut nu ne mai vedem deoarece imi spune sa invat mai mereu si a zis ca nu ne vdm pana de ziua noastra sad nu mai suport sa stau in casa sad si el tot insista sa invat ca sa iau note mari fac tot posibilul sa iau note mari dar el tot nu este multumit ce sa fac ca sa-l fac inapoi happy? puppy dog eyes va rog mult ajutati-ma sad funda pentru cel mai dragut raspuns (si nu mai are pe nimeni mam informa) big grin plz help puppy dog eyes cum il pot face iar happy dar fara note CUM II POT ARATA CAL IUBESC dar discret? big grin

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Cumpara-i un cadou dragut pentru ziua voastra si pregateste-i o surpriza, de genul sa-i faci prajitura lui preferata, sau sa cumperi bilete sa mer5geti impreuna la un film de dragoste sau invita-l intr-un loc special, care va place amandurora. Pana atunci, ai putea sa-i trimiti mesaje dragute de noapet-buna si buna-dimineata, in care sa-i spui din suflet cat il iubesti, ce dor iti e de el, cat de important este in viata ta si ca vrei sa faci orice sa-l vezi din nou fericit alaturi de tine. Ar fi o idee sa-l astepti intr-o zi de la scoala si sa-l saruti, sa-l iei in brate si sa-i spui "Te iubesc!". daca ieivreo nota mare la scoala, anunta-l si spune-i ca ai invatat pentru acea nota si din dorinta de a-l face f4ericit si mandru de iubita lui. Succes la scoala, sa fii iubita, sa iubesti si sa fiti fericiti impreuna!

3 răspunsuri:
| Ichnat a răspuns:

Cum sa ii arati ca il iubesti discret? straight face Trebuie sa fi energica, sa eu spui in fatawinking. Arata-i ca esti fericita alaturi de el happy! Spune-i ca te inspira la note bune cand esti cu el tongue

| Elenamiki explică (pentru Ichnat):

Mm nu mergee el vrea ceva discret si foarte profund...:d i-am spus-o in fata n-a mers sad

| Ichnat a răspuns (pentru Elenamiki):

Ce baiat ti-ai gasit si tu! tongue Atunci spune-i ceva din inima, daca chiar il iubesti sigur va iesi din tine ceva de sa-ti dea lacrimile. tongue