| IubesteEa a întrebat:

Hey buna din nou deci eu cred ca fostul inca mai tine la mine dar nu stiu de ce cred asta ca acum cateva zile si luni nu ma baga inseama si ieri se tot uita la mine, ma facea sa radlove struck zicea ca iubesc un baietel mai mic (dar nu e adevarat) si ca 30 de min ora poate stiti la ce ma refer? si am inceput sa rad si nea cand m-am dus cu o fata pe alta banca el se uita la mine si langa el era fosta lui iubita(colega mea) si el se uita la mine (l-am prins) de ce facea asta? si acum am petrecut mai multe z ile impreuna ( nu in sensul de 2 doi) ci el a stat cu mine si prieteni mei cand am plecat spre casa(ma rog am ramas in parc cu prietena mea i-am fraierit pe restul) si cand el a plecat se uita la mine eu nu stiu am presimtirea ca o place pe prietena mea (dar nu cred cu mine se poarta mai frumos)si alea alea deci voi ce credeti? de ce se uita la mine cand a plecat acasa? va rog sa imi raspundeti eu dau fundele si voturile diseara ca acum nu am timp la toti care mi-au raspuns!

2 răspunsuri:
| gianina14 a răspuns:

De ce ne ceri noua sfaturi cand tu ar trbuii sa vorbesti cu el si sa aflii daca te place sau daca doar se joaca cu tine, Din tot ce am citit eu pana acum am inteles ca inta te place dar nu vrea sa recunoasca asta.
Pune-l pe fratele tau sa vorbeasca sau daca nu seara cand iesiti poti si iesi doar tu cu el sau sa ii fraietiti pe ceilalti incat sa stati doar voi doi si sa va spuneti tot ce aveti de spus.
Nu mai fi nici tu asa timida.
Sper ca te-am ajutat.
Bafta!
P.S. Imi place viata ta...

| katomika a răspuns:

Baiatu' e dreutat rau... nu stie ce vrea ( var vrea pa amandoua da cred ca nu stie carei mai buna )