| Elena20022903 a întrebat:

Hey, Bună dragii mei, pe mine mă place un baiat este clasa a8-a și nu prea învață bine eu sunt clasa A7a și invat ff bine, el este frumos, de treaba, doar ca nu prea as vrea da fiu împreună cu el, îmi scrie în fiecare zi și vreau sa îi răspund altfel ca sa scap de el! Cel mai bun răspuns funda!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica nu vrei sa fii impreuna cu el pentru ca? Pentru ca nu invata bine? Daca nu invata bine asta nu inseamna ca e prost ci ca nu are chef. Mentalitate proasta. Degeaba inveti bine.

| metalhead999 a răspuns:

Nu învaţă bine în ce sens? Are note mici? Nu îţi place modul în care îţi scrie mesaje? Sau cum vorbeşte? Spune-i ce te deranjează. Ştii, cam rar sunt tipi frumoşi care sunt şi deştepţi. Dacă îţi place de el, atunci acceptă să fii într-o relaţie doar să vezi dacă îţi place sau nu. Dacă nu vrei, pur şi simplu spune-i că preferi să fii singură. Adevărul este mereu cel care trebuie spus. Baftă cu asta! :v

| MahimaPizza a răspuns:

Oh,sweetie...ce idei prostesti, de ce ai evidentiat situatia scolara? Chiar crezi ca conteaza asa tare acum? Cu timpul o sa vezi cum e si o sa te descurci si tu din ce in ce mai greu iar o sa iti placa de cineva iar el o sa refuze sa fiti impreuna pentru ca ai un 6 la romana.Suna drept? Nu, in plus peste ani nu o sa iti pese de acest moment, nimanui nu o sa-i pese.Inainte de maturizare aproape toti vedem un scandal si un razboi in situatii ca a ta. Vreau sa te vad peste 20 de ani cand o sa te gandesti la acest moment, o sa te simti oribil pentru ca ti-a pasat.