Pai scumpho, totusi nu ti se pare ca esti c-am mica sa faci atatea ''combinarii''? In plus e cu 6 ani mai mare, si pana si cei de varsta ta se gandesc la SEX, dar cel cu 6 ani mai mare? Nu are legatura ca e pocait sau nu, conteaza interiorul; daca tu zici ca-l placi atat de mult nu conteaza parerea celor din jur, si mai intai ar trebui sa-l cunosti pe el, doar atunci vei sti daca minte sau nu.In legatura cu varul tau, nu prea am inteles faza, prea multe greseli de ortografie.Deci in concluzie tinete de scoala, si mai intai cunoastel pe acest baiat mai mult... apoi gandeste-te daca sa-l astepti sau nuBafta!
ai fost foarte amuzanta. Nu cred ca se gan la asa ceva il cun foarte bine si e rusinos :X:X cu mine,,,, mersi oricum pentru ajutor,, sti ai si uh dreptate sa nu mai cred ce zice toate tarfele si toti idiotii mincinosii prekum varul meu
Mda ce minte proasta aveam Acum a trecut cateva luni si mi sau intamplat multe.Pai cu baiatu asta ce sa zic vorbesc cu el inca mai imi place de el dar faza e ca m-am impacat imediat dupa ce am zis aceasta intrebare cu amiku ala al meu acum avem 8 luni impreuna si suntem fericitzi
croissant întreabă: