| ShadowGhost a întrebat:

Hey buna T.P.U.Am doua prietene cu care ma inteleg foarte bine,insa uneori ele se cearta,si binenteles ca sunt de parta alteia fiindca are dreptate. Faza e ca una dintre ele e foarte tupeista si foarte incapatanata si ea vorbeste numai despre carti si prietenul ei, iar cealalta pe care o cunosc de 6 ani nu este asa.Ele doua vor sa stea impreuna in tabara si cu mine,si as vrea,dar nu as vrea sa se certe zilnic cum au facut la scoala,pentru ca ele sunt foarte diferite chiar daca par bune prietene,si uneori am impresia ca nici una nu imi sunt prietene,si doar un zid la care vin si cer parerea si plang si rad, atat.Ce credeti ca as putea sa fac?

1 răspuns:
| Mikku a răspuns:

Te referi la chestia adica cu cine mergi dintre cele doua fete in tabara? Eu zic 1.Alegi pe oricare dintre ele si cealalta, daca ti-e prietena adevarata o sa inteleaga si isi va cauta o partenera noua SAU 2.Fiindca nu vrei sa le auzi ceratndu-se in tabara, gasesti alta partenera si daca iti sunt prietene adevarate vor intelege alegerea ta... Doar nu sunt ele sefele tale sa-ti spuna cu cine sa mergi. Sun doar niste sugestii, nu trebuie neaparat sa le faci... happy Te pup si succes.