Buna colega
Ai putea sa faci despre cum e viata astazi oameni buni, rai probleme in familie sau cu bani, drumul spre o cariere de succes si incercarile peste care trebuie sa treci sa ajungi la ea, dragoste interzisa intre doua persoane, legatura puternica dintre doi prieteni care se destrama incet, etc.
Sunt cateva idei poate o sa iti placa una dintre ele.
Mult noroc:X
Salut! Depinde ce film vrei sa faci. Cred ca cel mai usor si mai interesant ar fi sa faci un film despre tine si colegii, prietenii tai. Adica de fiecare data cand iesi in oras sa-ti iei si o camera ca sa filmezi. Ar fi chiar dragut sa ai un film-amintire pe care sa-l vizionezi doar cu prietenii tai nu cu toata lumea. Daca vrei un film la care sa se uite mai multe persoane, poti incerca sa faci o comedie. pentru asta iti trebuie un scenariu foarte amuzant si o personalitate foarte organizatoare ca sa reusesti in rolul de regizor. Aduna cativa prieteni (dupa ce ai facut scenariul pe o intamplare simpla dar comica) si imparte rolurile. Succes!
Cred ca ar fi interesant sa prezinti o parte din tine/viata ta pe care oamenii nu o cunosc, ce ai suferit sau ai facut ce nimeni nu stie.
ai putea numi filmul,, o parte din mine,, sau pe engleza suna mai frumos,, a part of me,,
sper ca te-am ajutat.
Bafta
Heei Iulia :]. Pai daca vrei sa faci un film iti trebuie si actorii foarte bunii. Alegeti niste prietenii si apoi discuta cu eii poate au si eii idei pentru filmu vostru :] Poti sa faci un film despre viata voastra sau Un film de groaza cu multe effecte si alte chestii. Intrebati prietenii. Succes >
123321998896768 întreabă: