Pai este foarte clar, daca sunt numite "fete fitoase si increzute" atunci atitudeinea lor este clara de fitoase si increzute!
Mereu, dar mereu de unii vom fii privite fițoase și încrezute, pentru simplul fapt ca nu ne suporta. Cu unii gen golani care încearcă sa ne agate strigând după noi " iubii ke kur ai, nu vrea fata sa faca o tura cu motorul meu?" Trebuie sa fii cu nasul pe sus și increzuta și sa nu începi sa le zâmbești sau sa începi sa razi cu ei....asta ar fi ultimul lucru pe care o fata decenta l-ar face, eu când văd fete ca "practica" chestia asta, mi se întoarce stomacul pe dos, sincer!
Poarta-Te frumos cu cine merita, nu te crede mai sus decât restul populariei, trateaza-în ca pe egalul tau, razi, comunica cu majoritatea oamenilor
Vrei sa stii cum sa recunosti o fata fitoasa si increzuta sau mai rau, vrei sa pari asa pentru un anumit scop? Sunt increzute, te trateaza de parca diferenta dintre tine si ele ar fi ca de la cer la pamant. Spun lucruri fara sa aiba ceva logic la baza si sunt imbracate cochete, de la cele mai "bune" magazine si de la cele mai cunoscute firme cu cele mai "bune" haine de "calitate".