| kkkmakafull a întrebat:

Hey, buna TPU ieri cand mergeam acasa de la scoala eram singura si baietii din clasa erau in spate si ma tachinau, la un moment dat unul mi-a pus piedica si am cazut si mi-au dat lacrimile era normal? sunt in 8a. eram cam suparata si mno.si dupa toti au ras.si m-am simtit asa de pff...in fine. aveam si geanta in spate si mno...era normal sa imi dea lacrimile?laughingFUNDA!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asemenea idioti ar merita batuti. Nu se procedeaza asa cu o fata. Oricum e normal sa plangi. Sunt si oameni mari care plang.

4 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Dragă, era absolut normal. Chiar mă gândesc că te-a durut când ai căzut. Dacă mai fac asta, nu mai îţi arăţi faţa şi o iei la fugă.(eu aşa fac câteodată -_-) Probabil ei te tachinează pentru că te plac.
Pa, pa!

P.S: Dacă vor trece la tachinare în cuvinte:
1. Nu bagi în seamă
2. (Dacă te enervează şi nu mai poţi)întoarce-le replica(să vezi că o să moară de ciudă că nu te îmbufnează)

| IoanaIorga a răspuns:

Nu,trebuia sa ii tachinezi si tu, eu asa as fi facut, dar na sunt mai baietoasa.(putin)

| Maddiii a răspuns:

Pai eu cred ca este normal pentru ca totusi ti-a fost rusine! (parerea mea) Funda?

| printesa123456789 a răspuns:

E foarte normal sa plangi suntem fete si e normal dar daca iti mai fac asa nu-i baga in seama dar si daca o sa te tachineze din cuvinte nu ii bagi in seama sa vezi ca o sa moara de ciuda FUNDA?