Am o prietena care este cu un baiat care lucreaza in germania, iar de vara vine aici. Ei se iubesc si acum si am trecut ceva luni de cand nu s-au mai vazut. Vorbiti pe mess si poti sa-l vezi daca are webcam. Daca sunteti indragostiti asa cum zici o sa tina pana de craciun, ce e frumos si special nu se uita. Profita de acea zi si fa sa fie ceva special si de neuitat. Mult succes. Funda :d?
Stiu si eu... eu unu cred ca ar fi frumos sa faceti dou pandative la comanda fecare cu poza celuilalt. E romantic si e ceva original chiar frumos.
Buna. cel mai frumos cadou este sa-i dai inima ta. dar asta nu se poate avand in vedere 1) ca nu poti sa-l ceri in casatorie, 2) e cam greu pentru prima oara. deci mai bine duce`ti luati`va niste bratari de aur [sa nu rugineasca] sau argint si ar fi super. mai bine scrie-i pe o felicitare ceva cat de mult tii la el si il iubesti. hei dar si in franta exista telefoane. sau daca esti majora poti sa te duci la el la vara daca nu poate iti convingi parinti sa mergeti in franta, in acelasi oras aproape de casa lui, sa va intalniti in secret si tot asa. dar cel mai frumos lucru e ca voi doi v-ati indragostit si sigur nu te va uita niciodata. daca nici de acum trei ani nu te-a uitat insemna ca te iubeste
Gata TPU a plecat multumesc pentru sfaturi dar acum numa are rost pentru ca a plecat
misauratcuviata întreabă: