Hey! I'm o fata, dar raspund .
Deci, exista milioane de baieti, insa nu toti sunt la fel. Toti au gusturi diferite...nu toti suntem la fel. Iar acei baieti pe care cred ca tu ii cunosti, sunt ori mai timizi, ori mai simpli, ori obisnuiti cu un trai 'linistit' (din moment ce ai alaturi un 'nebun'/ o 'nebuna', viata ta este mai happy, mai sarita, mai amuzanta, mai umblata, mai frumoasa ), ori au gusturi mai 'sofisticate'...
Insa exista si acei baieti, care sunt in cautarea unei fete pline de viata, putin vulgara, putin aroganta, perechea lor .
Suntem cu toti diferiti...astia sunt oamenii. toti gandim altfel, privim altfel lucrurile din jur, etichetam altfel, traim altfel. , fiecare cum doeste, si cum simte ca e mai bine.
eu una, sunt genu acela de fata 'nebuna' , cu gura pana la urechi, care ii face pe toti sa rada .
Depinde de persoana. Acestia care cauta o fata simpla, dulce, calma , sunt si ei simpli, calmi, doritoti de viata usoara.
Altii, vor una trasnita , plina de energie si amuzament, asa ca minee .
sper ca te-am lamurit . baftaa .
Intrebare pentru baieti dar o raspuns aproape numai fete.
Depinde cat de baiatoasa esti daca esti atat de baietoasa incat te imbraci ca un baiat si sa vorbesti ca cel mai mare taran de la turma cu vaci.
Si ai un miros de pica mustele :-s.
Sigur iti vei da seama de raspuns.
Oricarui baiat ii place o fata care sa arate bine ( fara a mai continua cu specificatii ).
Iar daca o fata este un pic baietoasa, n-are nimic dar in schimb ar trebui sa arate bine si sa fie destul de inteligenta incat sa-si dee seama de limite .
Nici chiar asa de baietoasa
Pai fa-ne descrierea ta si o sa-ti spunem "De ce baieti nu le plac fetele baietoase " inchid ghilimelele Sa stii ca in mare, nu deranjeaza cu nimic
Daca nu esti cum am descris eu mai sus.
Nu am avut in vedere despre mine la intrebare cu toate ca-s si eu mai baietoasa
App.esti baiat sau fata?
Daca erai mai Intelijenta iti dadeai seama ca sunt baiat dar p l m fiecare cu modul lui de gandire
Intelijenta
Exact! Fiecare cu modul lui
Intelijenta sau Indiferent.za credeam ca e acelasi stil
Daca mai vorbim mult la modul chat o sa vina vreun admin si o sa faca curat pe aici asa ca, alege un raspuns castigator ca si asa stii raspunsul
Ps:Nu-mi da mie funda
Glumeam mai
dar ar fi una:d
Stiu ..Baietilor nu le plac fetele care bat mai bine ca ei
Dap true story
Femeile ar trebui să reprezinte sexul frumos, elegant, rafinat. Deşi sunt fată, dacă aş fi băiat, nici eu nu m-aş uita la fete foarteee băieţoase.
Bine, acum să nu exagerăm. Nici să fie o piţi care să se uite toată ziua în oglindă. Nu! Dar să aibă un gram de feminitate.
Oricum, ăn fiecare persoană există o latură feminină şi una masculină. Deci nu vă mai speriaţi atunci când vedeţi un băiat mai feminin (nu ma refer la gay) sau o fată mai băieţoasă. Înseamnă că băiatul respectiv şi-a dezvoltat mai mult partea feminina, iar fata respectivă partea masculină.
Nu stiu....probabil pentru ca fiecare baiat si-ar dori o fata finuta, eleganta, de treaba, atragatoare, frumoasa etc...cu cat mai multe calitati.
Uite logica mea:O fata baietoasa e ca si un baiat.Iar un baiat nu e gay (in cele mai multe cazuri )
Plus ca fetele frumoase sunt mult mai atragatoare, reusind astfel sa atraga baiatul perfect si invers:Un baiat frumos este mai atragator, reusind sa atraga fata perfecta.
Nu stiu cat de bun este raspunsul meu, dar mi-am exprimat parerea.
Nu cersesc funde Byee
Dar daca o fata nu e foarte feminina si totusi se imbraca si se poarta mai dur ( nu ca un baiat, ma refer la batai, injuraturi etc.)...ea poate fi consideragta ''baietoasa''?
Fata e definita prin finete,eleganta, senzualitate, inocenta, frumusete. fata e fata... daca vreau cv masculin langa mine ma faceam gay. e cel mai urat lucru sa vezi o fata ca se bate, sau ca bea.
Cand am spus "baietoasa" nu m-am referit la faptul ca bea, ca foloseste cuvinte murdare. Multumesc de raspuns. :*
Pentru ca acele fete au comportamentul asemanator baietilor si na...Comportament de baiat+comportament de baiat=?
Sincer, mai sunt si baieti carora le plac astfel de fete, dar in general cauta fete mai feminine, pentru ca le e ( cred eu) teama ca fetele sa nu para mai dure ca ei, si sa se faca de ras in fata baietilor. Alteori le plac fetele mai feminine, pentru ca isi scot in evidenta formele si pot vedea si ceilalti baieti cu ce fata super umbla el. Ei binbe pe scurt baietii sunt foarte mandri, si nu le place sa accepte ca O FATA poate fi mai buna ca el. funda?:X
anonim_4396 întreabă: